2013 Ekim Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim kanalın, kazancı 145$ geçtiği için bu ayın 15 inde, ödeme formunu doldurdum. Buna göre, ocak ayında ödemeyi almam gerek değil mi? Ayrıca ben kanalı, awesomenesse bağlamdan önce sadece pin girdim, banka dogrulmasi yapılı değil suanda, ödeme almada sıkıntı çıkmaz değil mi? Awesomenesse yine yapar ödemeyi herhalde?

Benim kanalın, kazancı 145$ geçtiği için bu ayın 15 inde, ödeme formunu doldurdum. Buna göre, ocak ayında ödemeyi almam gerek değil mi? Ayrıca ben kanalı, awesomenesse bağlamdan önce sadece pin girdim, banka dogrulmasi yapılı değil suanda, ödeme almada sıkıntı çıkmaz değil mi? Awesomenesse yine yapar ödemeyi herhalde?

Aynen normalde Ocağın 1 veya 2sinde alırsın paranı ama bazen erken yatıyor. Bu ay olduğu gibi mesela.. Banka doğrulamasının sıkıntı yapıp yapmayacağını bilmiyorum ama sonuçta parayı awe yatırıyor, google değil.

[MENTION=3199]KondansatoR[/MENTION]
Evet, partner olduğunuz kanalın e-posta adresini (ana mail) yazıyorsunuz.

Beyler Ekimde paypal bilgilerini yolladım aralıkta yatması gerekiyordu 1 2 gibi. Parası yatan varmı acaba?

arkadaşlar varmı bugün aweden ödeme ala ben hale bekliyom la :(

Alamadım ben de. Yarına kadar bekleyip bol küfür edesim var. Hayallere yaklaşıp ertelemek çok zor oluyor.

Alamadım ben de. Yarına kadar bekleyip bol küfür edesim var. Hayallere yaklaşıp ertelemek çok zor oluyor.

muhammedim sen bilrisin ödemeler gelemmese yarın -birgün sonra napacaz ???

yapılcak şey belli... toplu bi şekilde...google şikayet edicez

Şimdi ödemeler gelmezse birdahaki ay toplumu ödüyorlar yoksa bu ya geçti gitti yalan oldu bittimi

Emin olmadan insanların aklını karıştırmayın!

Mutlaka ödüyorlar, ben inanıyorum ve güveniyorum.

+ bu ay ödememi aldım...bu ay ödemeyi size de yapcaklarına inanıyorum, sadece gec olucak...biraz fazla e-mail atmak lazım..cok az kişi calışıyor, ve sistemleri kötü...

güven konusunda benim de sıkıntım yk..

Arkadaslar ben gecen ay odeme bekliyordum gelmedi ama bu ay yolladilar parayi.Belki de gostermeliktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri