2013 Ekim Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
analitycste ne kadar para kazandıgını gösteriyordu di mi ?

partnerde para kazanmayı kapatma oluyor, analityscte para sekmesi giderse, kanal ucmuş demektir..

gösterıyor yav para kazanmanın kanalda kapantıdığı yok 1.5 ay önce bır telıf almıstım bı o vaar

Salam! Səndə hansi ayın puludur?
Məndə oktyabrin puludur. Dostuma dekabrin 26-i odeme elediler ikimizde eyni vaxtda acmisdiq kanallari amma mene odeme olmadi. Goren vererler?

Salam. Məndə oktyabrın pulun gözləyirəm. Dostuna dekabr 26-si olmaz noyabr olar) Fikrimcə verəcəklər, sadəcə gecikmə ola bilər. Bu ayda olmasa gələn ay verərlər. Çünki avqust ayının pulunu indi alanlar var.

Salam. Məndə oktyabrın pulun gözləyirəm. Dostuna dekabr 26-si olmaz noyabr olar) Fikrimcə verəcəklər, sadəcə gecikmə ola bilər. Bu ayda olmasa gələn ay verərlər. Çünki avqust ayının pulunu indi alanlar var.

allahınızı severseniz, anlaşılır yazın...düşünsene ingilizce foruma türkce msg atıyor muyuz biz....

allahınızı severseniz, anlaşılır yazın...düşünsene ingilizce foruma türkce msg atıyor muyuz biz....

kardeş şimdi biri benden hangi dilde yardim istese veya birşey sorsa onun anlayacağı dilde cevap veriyorum) her hangi sorun varsa buyur kardeş sora bilirisin

He noyabrin 26-i )) Nece brat dostuma 26-i veriblerse. men bir seyi basa dusmurem yarisina verir yarisini niye saxlayirki? birde sende de mende de oktyabrin puludurda duzdur? onda bu gune sabaha vermeseler bu ayin axiri yanvarin evveli verilecek?

He noyabrin 26-i )) Nece brat dostuma 26-i veriblerse. men bir seyi basa dusmurem yarisina verir yarisini niye saxlayirki? birde sende de mende de oktyabrin puludurda duzdur? onda bu gune sabaha vermeseler bu ayin axiri yanvarin evveli verilecek?

la harbı turkce yazışın ben de azerıyım de arkadasım turkıyede buyuduk alfabenız yabancı gelıyor yazışmanız anlaşılmaz gelıyor :) konuşsak anlaşırız da yazışmayla olmuyor bu iş :) kıssadan hisse bu awe den bır bok olmaz bu zamana dek ödemeyen partnerlıge sokayım bundan sonra da çalışmam bunlarla tavsıye ederım bu durumu :)

Elədirki var

---------- Mesaj saat 13:09:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:08:25 civarında gönderildi. ----------

la harbı turkce yazışın ben de azerıyım de arkadasım turkıyede buyuduk alfabenız yabancı gelıyor yazışmanız anlaşılmaz gelıyor :) konuşsak anlaşırız da yazışmayla olmuyor bu iş :) kıssadan hisse bu awe den bır bok olmaz bu zamana dek ödemeyen partnerlıge sokayım bundan sonra da çalışmam bunlarla tavsıye ederım bu durumu :)

Awe ne yapıyor , ne yapmak istiyor Allah bilir)

Elədirki var

---------- Mesaj saat 13:09:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:08:25 civarında gönderildi. ----------

Awe ne yapıyor , ne yapmak istiyor Allah bilir)

neyse nasıl yazarsanız yazın men anlamıram :D bu aweden de bır bok cıkmaz bu saatten sonra ödese de gözümde kıymetı kalmadı katıyen bulaşmam bır daha alternatıfler var forumda şükür onlara geçmek şart

neyse nasıl yazarsanız yazın men anlamıram :D bu aweden de bır bok cıkmaz bu saatten sonra ödese de gözümde kıymetı kalmadı katıyen bulaşmam bır daha alternatıfler var forumda şükür onlara geçmek şart
Kardesim eger bir boksa o zaman hangi bi partnerligi tafsiye edersin?)

Onlara da geçmek kolay değil malesef. Ben bir haftadır uğraşıyorum bir kanalımı bile aweden başka bir networka geçire bilmedim. Başka networka baglanmak için ilk başta özgür kanal şart)

Kardesim eger bir boksa o zaman hangi bi partnerligi tafsiye edersin?)

valla etc var forumda şu günlerde sorun yaşıyır bağlama konusunda ama desteği çok sağlam kanallarınızın gideri varsa deneyın derim. alternatıf olarak denemedim ama dora network açmışlar bı denemek görmek lazım ıyı bır yere benzıyor o da. diğerlerine başvurmam şahsen awe zaten insan için değil tavsıyem budu valla en azından amelelık edıp paraları beklemekten ölmeyız bunlarda :)

Her ay bu partner için komplo teorileri mi duyacağız arkadaş. :) Geçen ay bir çok kişi paramızı aldılar kaçtılar dolandırlar dedi ama herkes aldı. O yüzde sabırla beklemek lazım. Valla ben gözüm kapalı bir kanalımı daha bugun partner yaptım buraya..

Neden herkes bu partneri kötülüyor anlamıyorum. Herkes partner olduğu zaman iyi kazanıyorum diyordu ee şimdi noldu? :) bakın beyler onlarca kanalım var ve fazlası bu partner firmada. Hepsininde ödemesini zamanında alıyorum ve hiçbir sorun yoktur. Para kazandırmayan kanalları olana bu partneri önerdim şimdi para arkasıyca para kazanıyor. Biraz sabretmek gerekir bence. Bazen ödemelerde sıkıntı oluyor. Çünkü adsense firmaya firmada bize ödeme yapıyor.

bence çok kişi var o yüzden yetişemiyolar çalışan sayısı az galiba

Neden herkes bu partneri kötülüyor anlamıyorum. Herkes partner olduğu zaman iyi kazanıyorum diyordu ee şimdi noldu? :) bakın beyler onlarca kanalım var ve fazlası bu partner firmada. Hepsininde ödemesini zamanında alıyorum ve hiçbir sorun yoktur. Para kazandırmayan kanalları olana bu partneri önerdim şimdi para arkasıyca para kazanıyor. Biraz sabretmek gerekir bence. Bazen ödemelerde sıkıntı oluyor. Çünkü adsense firmaya firmada bize ödeme yapıyor.
Bak kardesim sikintisi varsa neden bazi kanallarin parasini odemis bize gelince sikintisi oluyor? supporta yazirik yeniden diyorki biz ayin sonu odeme yapiyoruz((( evet boyle cikir ki odeme olmayacak. yani kaldi gelen defe odeme esine.

Ödemeyi alamayanlar kötülüyor, bu da en doğal hakları...

Ödemeyi alamayanlar kötülüyor, bu da en doğal hakları...
Vallahi kardes! parasini alan keyf ediyor. almayanlarada niye kotuluyorsuz diyolar!

---------- Mesaj saat 15:57:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:55:46 civarında gönderildi. ----------

En dogru durust calisan partner varsada yoxsada RPM vallahi kanalim kapadisada parami verdiler. kimsede hic diye bilmezki RPM parami vermedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri