- Web sitesi
- salavatifatih.tr.gg
Yeter Artık ya hala ödemediler. Youtube' a şikayet edelim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bencede şikayet edelim. Ya boyle sey olurmu? keyfleri istediyi zaman kimlerese para oderler kimlerese para odemezlerYeter Artık ya hala ödemediler. Youtube' a şikayet edelim
Bencede şikayet edelim. Ya boyle sey olurmu? keyfleri istediyi zaman kimlerese para oderler kimlerese para odemezler
Hocam hangi partner? bi disen. en iyisi hangisi vakti vaktinde parasini odesinÜstadlar, hepimiz bunu bilerek okuyarak girmedikmi bu partnere, günü gününe ödeme beklemeyin derim.Günü gününe ödeme yapan başka partnerler var.
Umut bağlamayın çok.
Üstadlar, hepimiz bunu bilerek okuyarak girmedikmi bu partnere, günü gününe ödeme beklemeyin derim.Günü gününe ödeme yapan başka partnerler var.
Umut bağlamayın çok.
Hocam bi disez hangi partner iyi? olsun. ne kadar abune ve goruntuleme sayi lazim?bütün partnerler gününde ödeme yapıyor parayı aldığı gün. ama her kanalı kabul etmiyorlar işte. awesomenesstv yi bu yüzden seçiyoruz.
Hocam bi disez hangi partner iyi? olsun. ne kadar abune ve goruntuleme sayi lazim?
ödeme almayan kanallar icin bi tahminde bulunmak istiyorum...tahminede gerek yok sabit aslında.
kanallarınız 1. özgün değil. 2. spam. 3. film , dizi vs bu tür videolar atınız o kanallara. kanalınız resmi değil.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
bana ödeme zamanında yapıldı cünki benim kanalım özgün ve kanal ayarlarına uygun.
diğer kanalıma yapılmadı (spam kanalım) oda 1 ay gecikmeli yapılcak kesin (bu ay sonu yani)
spam kanallarınız kapansa bile ödeme yapılacak!!
bende böyle cok oldu. kapanan kanalların parasınıda aldım gecikmeli de olsa.
ödemeyi yapmakda mecbur yoksa google ile sözleşmesi var bizimle sözleşmesi var.
bu arada bazı arkadaşların adsense kazancları kesinleşmemiş.
Ben aylardır dizi ve özgün olmayan kanalın parasını alıyorum. Para ödemiyorsa zaten bu tür kanalları kabul etmezler. Ediyorsa parasınıda ödeyecek. Bu gecikme farklı birşeydir.
bizim kanalımızın ödemesi onlara yapıldı kardeşimödeme almayan kanallar icin bi tahminde bulunmak istiyorum...tahminede gerek yok sabit aslında.
kanallarınız 1. özgün değil. 2. spam. 3. film , dizi vs bu tür videolar atınız o kanallara. kanalınız resmi değil.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
bana ödeme zamanında yapıldı cünki benim kanalım özgün ve kanal ayarlarına uygun.
diğer kanalıma yapılmadı (spam kanalım) oda 1 ay gecikmeli yapılcak kesin (bu ay sonu yani)
spam kanallarınız kapansa bile ödeme yapılacak!!
bende böyle cok oldu. kapanan kanalların parasınıda aldım gecikmeli de olsa.
ödemeyi yapmakda mecbur yoksa google ile sözleşmesi var bizimle sözleşmesi var.
bu arada bazı arkadaşların adsense kazancları kesinleşmemiş.
Ekim kazancımı hala alamadım. Onu geçtim hadi bir kaç gün daha bekleyin deniyor arkadaşlar. Tamam bekleriz. Peki Ağustos kazancımı neden alamadım? Adamlara milyon kere mail attık cevap da vermiyorlar. Şu sebepten dolayı vermiyoruz arkadaş desinler eyvallah dicem.
kanalında kazanç kısmı görünüyormu hocam ? yani kanançlarını görebiliyormusun.
Arkadaslar nasil sikayet edelim youtubeye? odememizi yapmadilar. yediler ustunden de su icdiler be(((((((allahım ya nasıl güvenip taşıdım bu lanet olası network'e. bizim ödemelerimizi alıyolar. ama ödemiyorlar yok böyle bişey ya. cevap bile vermiyorlar kardeşim.
Arkadaslar nasil sikayet edelim youtubeye? odememizi yapmadilar. yediler ustunden de su icdiler be(((((((
Hello everyone I am one of the many partners that has not received payment from AwesomenessTv (and yes I crossed the +$145 payment threshold). I also have tried to contact support many times with no response or my ticket has been deleted. For all of you that are in the same situation I recommend that you file a complaint against the company through The Better Business Bureau (US & Canada only & you can do it online). Posting on the forum is not going to do anything since they barely check this and when they do they copy and paste the same explanation that is posted on top of the page.
If you chose to fill out a complaint : https://www.bbb.org/consumer-complaints/file-a-complaint
For the complaint part you can put : business's product or service (they are providing a service which is partner support in exchange for the 30%)
For the next part just enter name: awesomenesstv zipcode: 90025
you will get a page that says something like no result look at the bottom of the paragraph it says
File a Complaint against a business that BBB is not yet aware of. Then enter the following information which is the AwesomenessTv Headquaters.
11821 Mississippi Ave
Los Angeles, CA 90025
Neighborhood: Sawtelle
(310) 601-1960
Then make sure to provide a thorough explanation regarding their policies (that states that you are to be paid 30 days after crossing the previous month threshold of $145 and so forth). You may also want to write about their advertised support if you have had any problems contacting support.
Thank you, and hopefully if many of us write the company will have to change their ways.
Bende edicem ya ben bunlar icinmi calisiyorum! gecemi gunduzume katdib video yukledim. simdide parami vermiyorlar . hadi be arkadaslar guc birlikdedir hepimiz hucum edelim beadamlar şikayet edicek galiba bu mesajdan anladığım kadarıyla ) ingilizcesi olan varsa bi baksın.
Bende edicem ya ben bunlar icinmi calisiyorum! gecemi gunduzume katdib video yukledim. simdide parami vermiyorlar . hadi be arkadaslar guc birlikdedir hepimiz hucum edelim be
Google Translate bak anlarsinaynn öyle, bu arada tam olarak ne demek istemiş ben anlayamadım ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.