2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar adsense hesabıma girdim . ödemeler askıda diye bi kırmızı ibare çıktı benden banka bilgilerimi dogrulamamı istiyor. bu nedir tam olrak açıklarmısınız. EFT Seçtim falan. hesap takma adına ne yazmam gerekiyo. ayrıca bu ayın kesinleşmiş kazancını göstermiyo ki ne yatırcak bana. bildiginiz ben yeniyim cahilim :D

hocam aynen devam. 4 ay önce 92 tane kanalımı spamdan kapatmıştı. sabredip her ay yüksek noktalara geldik. yine darbeyi vurdu.

şimdi kuralına göre oynayacağız. para kazanma olayının neden olduğuna dikkat edip yine çok kanal açacağız ve bir sonraki darbeye kadar kazanmaya devam edeceğiz.

Hocam ciddi ciddi 92 hesaba videomu atıyordun ???

17.5 TL de kaldım pin çıkmaz dimi yola? Bu arada para kazanması kapanan kanallarında paraları kesinleşmiş o çok güzel oldu spamcılara gün doğdu gene :D

Arkadaşlar adsense hesabıma girdim . ödemeler askıda diye bi kırmızı ibare çıktı benden banka bilgilerimi dogrulamamı istiyor. bu nedir tam olrak açıklarmısınız. EFT Seçtim falan. hesap takma adına ne yazmam gerekiyo. ayrıca bu ayın kesinleşmiş kazancını göstermiyo ki ne yatırcak bana. bildiginiz ben yeniyim cahilim :D

Var ya buluttan nem kapıyorsunuz.Banka hesabın onaylanması için para yolluyorlar 1 TL kadar onu giriyorsun geçiyor.

Beyler 900 TL den 320 TL kesinleşti

Tezim şu yönde ay sonuna kanalları google + ile açık sokabilirsek para ödeniyor

41 kanalımdan 5-6 tanesini açmıştım ay sonunda 320 TL ödendi?

inanmıyacaksınız ama 2. adsensemde para kazanma kapanma olayı olmamıştı o halde %35 gibi bir rakam kesilmiş.diger 1. adsensemdeki tüm kanalların para kazanmaya kapanmasına ragmen toplam tutarın üzerine 600 tl gibi bir rakam eklemişler. yani kesmedikleri gibi eklemişler şaşırtıcı. ama 3. adsensemde ise para kazanmaya kapanan kanalların parası kesilmiş anlamak mümkün degil

Yeni Adsense 180 TL den 150 TL kesinleşmiş %18 Gibi bir kesinti söz konusu.
para kazanmaya kapanan kanallarımın bulunduğu diğer 2 adsense henüz kesinleşmedi.
Bu arada Para kazanmaya kapanan kanalları g+ ile açan arkadaşların paraları kesinleşti.Kasım ayına ve kasım 1 2 3 4 e para kazanma kapalı girenlerin ki kesinleşmedi.1600 Tl den 0 TL 3200 TL den 81 TL. Üzgünüm.Bol kazançlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri