2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında mantıklı olan kanalın silinmesi gmail silinmemesi. Zaten google gmail ve plus konusunda çok hassas ve bence silinmemesi gerek ki mimlenmiyelim.

Peki sonradan bu gmaile bağlı tekrar kanal açılsa sıkıntı olur mu adsense açısından?

farklı bi adsense gecirsek ne olur acaba

ben bir maili geçirdim yeni adsenseye , ona da yansıdı
toplam kazançlar 6,24 tl gözüküyordu , 5 tl kesinleşmesi gerekiyordu ama 9,2 tl kesinleşti , 4,2 tl eski , para kazanmaya kapatılan ve içinde bir iki video olan kanaldan geldi

Aslında mantıklı olan kanalın silinmesi gmail silinmemesi. Zaten google gmail ve plus konusunda çok hassas ve bence silinmemesi gerek ki mimlenmiyelim.

Peki sonradan bu gmaile bağlı tekrar kanal açılsa sıkıntı olur mu adsense açısından?

Sildiğim kanallardaki gmailleri kullanarak yeni kanallar açtım dün gecede geçen ayki para kazanma kapanan kazanc yansıdı herhangi bir sorun olmadı.

ben açtım 10 gündür sıkıntı yok

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hacı 40 sayfa okuyamam şimdi sen sürekli işin içindesin bi özetlesene burda konuştuklarınızı kimi diyor olay çözüldi kimi diyor çözülmedi ne iş

ugmrb.jpg

arkadaşlar kafam karıştı.
1 kasımdan önce diyor. halbuki benim ekim kazancım 80$
yani ekim ayında burada gördüğüm mebla 39,81 idi 1 kasımdan öncede aynısını dediğine göre parayı yatırmayacak mı youtube ?
ben 1 kasımda ban yedim

ugmrb.jpg

arkadaşlar kafam karıştı.
1 kasımdan önce diyor. halbuki benim ekim kazancım 80$
yani ekim ayında burada gördüğüm mebla 39,81 idi 1 kasımdan öncede aynısını dediğine göre parayı yatırmayacak mı youtube ?
ben 4 kasımda ban yedim

dostum eger alacagın ılk odemeyse pin i girdğin tarihe gore 1 ay erteleyebiliyor. ya da daha kesinleşmemiş de olabilir emin değilim

ilk ödememi 2010 da almıştım hocam.
muhtemelen ekim parasını yatırmayacak bana :(

ozman kazancı kesinleşmemiş arkdaslarla birlikte genel durum. ben de de aynı durum sozkonusu ama 0 gosteriyor.kanal silmediğimizden kaynaklı ve beklemedeyiz. ins kesinleşir ve yansır..

ozman kazancı kesinleşmemiş arkdaslarla birlikte genel durum. ben de de aynı durum sozkonusu ama 0 gosteriyor.kanal silmediğimizden kaynaklı ve beklemedeyiz. ins kesinleşir ve yansır..

aynen hocam bende kanalı silmedim. yeni kanala kopyalıyorum.
spam olmasın diye günlük 100 videoyu geçmiyorum gerçi toplamda da 300 video var ama olsun.
yarin kopyalamayı bitirince banlanan kanalımı g+ ayırıp sileceğim ;)

Tl hesabım daha belli deil bugünde olmazsa alamıyacaz bu ay kesin :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri