silmek derken hocam adsenseden koparmak olarak anladım .. yoksa dediğiniz doğrudur![]()
farklı bi adsense gecirsek ne olur acaba
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
silmek derken hocam adsenseden koparmak olarak anladım .. yoksa dediğiniz doğrudur![]()
farklı bi adsense gecirsek ne olur acaba
Aslında mantıklı olan kanalın silinmesi gmail silinmemesi. Zaten google gmail ve plus konusunda çok hassas ve bence silinmemesi gerek ki mimlenmiyelim.
Peki sonradan bu gmaile bağlı tekrar kanal açılsa sıkıntı olur mu adsense açısından?
Aslında mantıklı olan kanalın silinmesi gmail silinmemesi. Zaten google gmail ve plus konusunda çok hassas ve bence silinmemesi gerek ki mimlenmiyelim.
Peki sonradan bu gmaile bağlı tekrar kanal açılsa sıkıntı olur mu adsense açısından?
Hocam kesinleşene kadar kimse emin olamazdı dimi![]()
Bizim kanallar hala kesinleşmedi.Çözülen pek bişey yok bence.
aynen.. 0 bıle olsa kesinleşmesi lazım ama herhangibir icraat yok adsense sayfasında
![]()
arkadaşlar kafam karıştı.
1 kasımdan önce diyor. halbuki benim ekim kazancım 80$
yani ekim ayında burada gördüğüm mebla 39,81 idi 1 kasımdan öncede aynısını dediğine göre parayı yatırmayacak mı youtube ?
ben 4 kasımda ban yedim
dostum eger alacagın ılk odemeyse pin i girdğin tarihe gore 1 ay erteleyebiliyor. ya da daha kesinleşmemiş de olabilir emin değilim
ilk ödememi 2010 da almıştım hocam.
muhtemelen ekim parasını yatırmayacak bana![]()
ozman kazancı kesinleşmemiş arkdaslarla birlikte genel durum. ben de de aynı durum sozkonusu ama 0 gosteriyor.kanal silmediğimizden kaynaklı ve beklemedeyiz. ins kesinleşir ve yansır..
Tl hesabım daha belli deil bugünde olmazsa alamıyacaz bu ay kesin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.