2013 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı Acoustic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim adsense hesabım kesinleşmedi. Mail attım 20 sine kadar bekleyin dediler,bekledim fakat yine kesinleştirmedilar şimdi ne yapıcam?

Benim adsense hesabım kesinleşmedi. Mail attım 20 sine kadar bekleyin dediler,bekledim fakat yine kesinleştirmedilar şimdi ne yapıcam?

Hocam biraz daha bekleyin yada tekrar mail atın dönüş olucaktır.Bugün mail atmaya bakın çünkü ödemeler işleme konulucaktır.

---------- Mesaj saat 12:28:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:25:45 civarında gönderildi. ----------

Geçen ay kaç gibi işleme girmişti :) Ben 22 sinde farketmiştimde

Hocam geçen ay 21 işleme girdi öyle hatırlıyorum.Hatta çoğu kişinin akşam ödemeleri işlem girmişti.Ayın 22 ise o gün akşama kadar çoğu kişi parasını çekmişti.Kimisi 15:00 ben :)kimisi 13:00 kimisi 16:00 ama acelesi yok paralarımızı gönül rahatlığı ile çekeceğiz.:)

Hocam biraz daha bekleyin yada tekrar mail atın dönüş olucaktır.Bugün mail atmaya bakın çünkü ödemeler işleme konulucaktır.

---------- Mesaj saat 12:28:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:25:45 civarında gönderildi. ----------

Hocam geçen ay 21 işleme girdi öyle hatırlıyorum.Hatta çoğu kişinin akşam ödemeleri işlem girmişti.Ayın 22 ise o gün akşama kadar çoğu kişi parasını çekmişti.Kimisi 15:00 ben :)kimisi 13:00 kimisi 16:00 ama acelesi yok paralarımızı gönül rahatlığı ile çekeceğiz.:)

Kardeşim mail adresini unutmuşum verebilirmisin?

La konu "up" oldukça insanın içi bi garip oluyor :)

Yarın paranı çekerkene kamyon filan lazımsa geleyim :D öyle heycanlı olduğuna göre , yüklü bir miktar alacaksın gibi :)

edit : kişisel rekorunu kırıyormuşsun :D

yok üstad kamyonluk iş yok. küçük bi mektup zarfı yetiyor.
biz daha acemiyiz. :)
sizin gibi kamyonluk duruma gelemedik :D

ÖDemesi işleme alınan var mı? birsürü ödemem var birsürü kişiye yarın için söz verdim gugıl mağdur etmez umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri