Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim adsense hesabım kesinleşmedi. Mail attım 20 sine kadar bekleyin dediler,bekledim fakat yine kesinleştirmedilar şimdi ne yapıcam?
Geçen ay kaç gibi işleme girmiştiBen 22 sinde farketmiştimde
Hocam biraz daha bekleyin yada tekrar mail atın dönüş olucaktır.Bugün mail atmaya bakın çünkü ödemeler işleme konulucaktır.
Kardeşim nerden atıyorduk maili?
Hocam biraz daha bekleyin yada tekrar mail atın dönüş olucaktır.Bugün mail atmaya bakın çünkü ödemeler işleme konulucaktır.
---------- Mesaj saat 12:28:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:25:45 civarında gönderildi. ----------
Hocam geçen ay 21 işleme girdi öyle hatırlıyorum.Hatta çoğu kişinin akşam ödemeleri işlem girmişti.Ayın 22 ise o gün akşama kadar çoğu kişi parasını çekmişti.Kimisi 15:00 benkimisi 13:00 kimisi 16:00 ama acelesi yok paralarımızı gönül rahatlığı ile çekeceğiz.
![]()
Kardeşim nerden atıyorduk maili?
Hocam mail atmıssın dedin ya mesajında oraya tekrar mail atıcanama ben sana yine mail adreslerini veriyim. [email protected] adrese mail atarsın hocam inş geri dönüş yapıcaklar bugün bu konuyu halletmeye bak
Allah nasip ederse bu gece kesinleşecek![]()
Heyecanına veriyorum kardeşim Kesinleşmeyecek, işleme girecek![]()
Yarın paranı çekerkene kamyon filan lazımsa geleyimAllah nasip ederse bu gece kesinleşecek![]()
Yarın paranı çekerkene kamyon filan lazımsa geleyimöyle heycanlı olduğuna göre , yüklü bir miktar alacaksın gibi
edit : kişisel rekorunu kırıyormuşsun![]()
ÖDemesi işleme alınan var mı? birsürü ödemem var birsürü kişiye yarın için söz verdim gugıl mağdur etmez umarım
işleme girip girmedeğine nerden bakıyoruz kardeşim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.