F
fth
Guest
15K TL ile ev mi alınır yahu![]()
5 ay dedim ya. Ev var ev var
sen orjinal özgün calışmaya devam et))
Aslında haklısın ama ne biliyim yapı meselesi işte. Ben özgün çalışmayınca ruhum daralıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15K TL ile ev mi alınır yahu![]()
sen orjinal özgün calışmaya devam et))
kapalı değil fakat birden bire para kazanması giden kanalların ödemesini alabiliyor muyuz?
evet aldım ben az önce
evet aldım ben az önce
kanal kapanmadı değil mi?
kanal aynen duruyor para kazanma kısmı gitti.
para kazanma gitmeden önceki videolarda reklam çıkıyor. Yeni eklediğim videolarda reklam çıkmıyor. senin de böyle mi?
aynen öyle ödemeyide kurusuna kadar yaptılar
Sorun olmaz alırsın kardeşbirşey daha sorayım kardeş.
kayıt olurken verdiğimiz isim ile paypal ismimiz aynı mı olmalı.
mesela ben abimin paypalına ödeme isteyeceğim sorun olur mu?
Her kanal ayrı ayrı ve aynı PayPal'a yapılabiliyor.Vallaha Awesomeness başucu partnerim olucak bundan sonra, peki 1 sorum var arkadaşlar:
Her kanalın ödemesi ayrı ayrı yapılıyor değil mi, her kanalın ödemesi aynı paypala olur mu?
Sakalimda yokki arkadas sozumuz dinlense...
Ben Kanalimi kapattilar,odememide yaptilar dedim awessonomess icin UH dediler,
Awessonomes iyidir dedim,kazancida odemeside iyi destegi sorunlu olsada dedim,YUH dediler,
Partnerligi bilmeyenler,partner kanal yaptilar,3.gun odemediler parami yediler,arkasinda kesin TURK var dediler,Oderler merak etmeyin dedim Oha dediler....
Simdide Awessonomes'den baska partner networkunde calismam diyorlar,odememizi kurusuna kadar yaptilar,odediler diyorlar bende o zaman size YUHH diyorum..
Ben avrupaya gelince en cok dikkatimi ceken,en cok Vay anasina be Helal olsun dedigim tek sey var oda HAKKINI ASLA YEMEDIKLERIYDI.Kurusuna kadar herseyi aldiklari gibi kurusuna kadarda odedikleriydi.
Ama iste aceleciyizya,bir pire icin deve yakan bir milletizya,hemen yakmadigimiz deve kervani,yikmadigimiz yer kalmiyor..Yaninda saga sola camur atmasida Cabasi...
Haydi gozunzu aydin...
Sakalimda yokki arkadas sozumuz dinlense...
Ben Kanalimi kapattilar,odememide yaptilar dedim awessonomess icin UH dediler,
Awessonomes iyidir dedim,kazancida odemeside iyi destegi sorunlu olsada dedim,YUH dediler,
Partnerligi bilmeyenler,partner kanal yaptilar,3.gun odemediler parami yediler,arkasinda kesin TURK var dediler,Oderler merak etmeyin dedim Oha dediler....
Simdide Awessonomes'den baska partner networkunde calismam diyorlar,odememizi kurusuna kadar yaptilar,odediler diyorlar bende o zaman size YUHH diyorum..
Ben avrupaya gelince en cok dikkatimi ceken,en cok Vay anasina be Helal olsun dedigim tek sey var oda HAKKINI ASLA YEMEDIKLERIYDI.Kurusuna kadar herseyi aldiklari gibi kurusuna kadarda odedikleriydi.
Ama iste aceleciyizya,bir pire icin deve yakan bir milletizya,hemen yakmadigimiz deve kervani,yikmadigimiz yer kalmiyor..Yaninda saga sola camur atmasida Cabasi...
Haydi gozunuz aydin...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.