2013 Eylül Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu arkadaşların yazıdklarını görüpde hala awesomness ödmiyor ödemeyecek diyenler kalacakmı bakalım

şimdi bu partnerlik işinde kapanan kanalın parası yatıyo mu yatmıyo mu :) kapanan kanalın parası yatmaz deniyodu bu akşam yattı diyen arkadaşlar var:confused:

arkadaşlar benim kanalın para kazanma sekmesi falan hep gitmiş . ama ne mail var ne birşey . en azından niye olduğunu bilsek iyi olurdu.

yani normalde en azından para kazanma sekmesi kırmızıya döner şimdi o sekme bile yok . birden puf oldu hayır işin garibi kanaldaki tüm videolar 1 aydır gizliydi.

Ohaaa arkadaşlar son bakmamla benim paramda yatmış :). ama gmaile gelmiş paypala hala geçmemiş.

kanal kapanmadı değil mi?
kanal aynen duruyor para kazanma kısmı gitti.
para kazanma gitmeden önceki videolarda reklam çıkıyor. Yeni eklediğim videolarda reklam çıkmıyor. senin de böyle mi?

aynen öyle ödemeyide kurusuna kadar yaptılar

Spam vs sebepler komple kanalı kapananların ödemesi alan oldu mu ?

Vallaha Awesomeness başucu partnerim olucak bundan sonra, peki 1 sorum var arkadaşlar:

Her kanalın ödemesi ayrı ayrı yapılıyor değil mi, her kanalın ödemesi aynı paypala olur mu?

Sakalimda yokki arkadas sozumuz dinlense...

Ben Kanalimi kapattilar,odememide yaptilar dedim awessonomess icin UH dediler,
Awessonomes iyidir dedim,kazancida odemeside iyi destegi sorunlu olsada dedim,YUH dediler,
Partnerligi bilmeyenler,partner kanal yaptilar,3.gun odemediler parami yediler,arkasinda kesin TURK var dediler,Oderler merak etmeyin dedim Oha dediler....

Simdide Awessonomes'den baska partner networkunde calismam diyorlar,odememizi kurusuna kadar yaptilar,odediler diyorlar bende o zaman size YUHH diyorum..

Ben avrupaya gelince en cok dikkatimi ceken,en cok Vay anasina be Helal olsun dedigim tek sey var oda HAKKINI ASLA YEMEDIKLERIYDI.Kurusuna kadar herseyi aldiklari gibi kurusuna kadarda odedikleriydi.

Ama iste aceleciyizya,bir pire icin deve yakan bir milletizya,hemen yakmadigimiz deve kervani,yikmadigimiz yer kalmiyor..Yaninda saga sola camur atmasida Cabasi...

Haydi gozunuz aydin...

Awessonomes iyidir dedim,kazancida odemeside iyi destegi sorunlu olsada dedim,YUH dediler,
Partnerligi bilmeyenler,partner kanal yaptilar,3.gun odemediler parami yediler,arkasinda kesin TURK var dediler,Oderler merak etmeyin dedim Oha dediler....

Simdide Awessonomes'den baska partner networkunde calismam diyorlar,odememizi kurusuna kadar yaptilar,odediler diyorlar bende o zaman size YUHH diyorum..

Ben avrupaya gelince en cok dikkatimi ceken,en cok Vay anasina be Helal olsun dedigim tek sey var oda HAKKINI ASLA YEMEDIKLERIYDI.Kurusuna kadar herseyi aldiklari gibi kurusuna kadarda odedikleriydi.

Ama iste aceleciyizya,bir pire icin deve yakan bir milletizya,hemen yakmadigimiz deve kervani,yikmadigimiz yer kalmiyor..Yaninda saga sola camur atmasida Cabasi...

Haydi gozunzu aydin...

Bizim toplumda güven malesef yok, hiç bişeye güvenmiyoruz.. Cünkü dürüstlük, iş ahlakı vs. gibi erdemler biz de malesef yok..

Ödemesi yapılmayan var mı arkadaşlar? Geçen ay ödeme almıştım ama bu ay gelmedi henüz.

Benim yapilmadı.Odeme alanlar odeme bildirimini ne zaman yaptiklarini yazabilirler mi? Ben ekimin 8inde istedim.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haydi gozunuz aydin...

utandım , sanırım bu laflar banaydı. özür dilerim.

para alan arkadaşlara bir sorum olucak,eylül 10'na partner oldum ekimin ilk haftası ödeme formu yolladım,para felan yatmadı durum normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri