2013 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1027 tl kazanç gözükürken 570 tl kesinleşmiş. Sizce anormal diilmi ?

40 TL bir kesinti var. İdeal gibi görünüyor şuan ama bakalım.

Arkadaşlar, bu ay ödemelerin erken yapılacağı konuşuluyor var mıdır aslı ?

çok kesmiş. sanırım para kazanmadı kapanan kanallar var yada kesinti yüzde 20nin üzerinde

Dolar olan hesaplarda durum ne arkadaslar? Bende hala kesinleşmedi.

arkadaşlar benim 1-31 eylül arası youtube kazancım var,ama bugün kesinleşmiş kazançlara baktığımda 0$ diyor Şu tarihten önce: 1 Eki 2013..Peki benim eylül kazançları neden kesinleşmedi,bilgi verebilir misiniz bana...

Hocam bildiğim kadarıyla dolar hesapları daha kesinleşmedi.

evet dolar hocam..ama 1 ekim 2013 tarihinden önce diye yazmışlar oraya..kesinleşmiş gibime geldim

Aynı problem baya bir süre önce bir hesabımda olmuştu hocam, tarihinden önce kesinleşmiş kısmı içinde bulunduğumuz ayı gösteriyordu ancak miktar 0dı, herkesin de kesinleşmiş miktarları güncellenmişti ancak bir gün içinde düzelmişti benim eklenmişti miktar, belki iş günü ile alakalıdır, yarını bekleyin derim. Dolar TL geçişi vs ile alakalı kaymıştır zamanlar 14ünde kesinleşmesi çok enteresan olmaz yani.

Aynı problem baya bir süre önce bir hesabımda olmuştu hocam, tarihinden önce kesinleşmiş kısmı içinde bulunduğumuz ayı gösteriyordu ancak miktar 0dı, herkesin de kesinleşmiş miktarları güncellenmişti ancak bir gün içinde düzelmişti benim eklenmişti miktar, belki iş günü ile alakalıdır, yarını bekleyin derim. Dolar TL geçişi vs ile alakalı kaymıştır zamanlar 14ünde kesinleşmesi çok enteresan olmaz yani.

hocam haklısınız-bencede tamamen iş günüyle alakalı

kaç param kesildi sizce arkadaşlar :mad: :eek:

kanalım para kazanmaya Ayın 30'da kapandı

"Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır." evet birileri bişe yapıyo gene

"Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır." evet birileri bişe yapıyo gene

Bazen raporlama gecikir, yani anlık parayı göremeyiz. Sonradan sistem düzelince o ara gelen miktar da eklenerek yansıtılır. Problem yok yani, ara sıra böyle oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri