Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar benim 1-31 eylül arası youtube kazancım var,ama bugün kesinleşmiş kazançlara baktığımda 0$ diyor Şu tarihten önce: 1 Eki 2013..Peki benim eylül kazançları neden kesinleşmedi,bilgi verebilir misiniz bana...
hesabın dolar mı???
evet dolar hocam..ama 1 ekim 2013 tarihinden önce diye yazmışlar oraya..kesinleşmiş gibime geldim
evet dolar hocam..ama 1 ekim 2013 tarihinden önce diye yazmışlar oraya..kesinleşmiş gibime geldim
Aynı problem baya bir süre önce bir hesabımda olmuştu hocam, tarihinden önce kesinleşmiş kısmı içinde bulunduğumuz ayı gösteriyordu ancak miktar 0dı, herkesin de kesinleşmiş miktarları güncellenmişti ancak bir gün içinde düzelmişti benim eklenmişti miktar, belki iş günü ile alakalıdır, yarını bekleyin derim. Dolar TL geçişi vs ile alakalı kaymıştır zamanlar 14ünde kesinleşmesi çok enteresan olmaz yani.
hocam haklısınız-bencede tamamen iş günüyle alakalı
14 ünde kesinleşecek inşallah sizinkilerde. Herkesin kesinleşip hesabı dolar olanların beklemesı cok kötü bi durum.
umarım dediğin gibi olur kardeşim,bugün ayın 14 ü,bu gerçekten çok can sıkıcı bir durum![]()
umarım dediğin gibi olur kardeşim,bugün ayın 14 ü,bu gerçekten çok can sıkıcı bir durum![]()
hocam sıkınti tek sende degil bendede adsensem euro ama kesinlesmedi haylen![]()
"Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır." evet birileri bişe yapıyo gene
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.