2013 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır." evet birileri bişe yapıyo gene

anlamadım hocam banamı dediniz.?

baris545 saol ; çünkü arkadaşların söyledikleri para kazanmaya kapatılan kanalında kazancın alamıyorsun diyorlar ; umarım adsense çalışmadan ötürü olsun yoksa gitti paralar...

insanınn ilk kazancının böyle hüsrana ugraması koyuyor :D

Arkadaşlar Eşik olarak 70€ belirlemiştim asgari bu tutar oluyor zaten ancak gecen aydan 140€ kesinlesen ödemem var bu ayda 10.10.2013 tarihi itibari ile 314€ birikmiş ve eşiği geçmiş durumdayım bu neden bu aya yansımadı acaba bunu gelecek aymı alıcaz.

Asgari tutarı geçtimiz zaman biriken tutar ödenmiyor mu ?

dolar hesabı kesinleşti. 5 $ da kaldık iyi mi 2 ay beklicez şimdi

ohhhhhhhh beeeeee hesap kesinleşti,%20 kesmişler Allah bereket versin google amca,büyüksünnnn :D

gecmıs olsun ve hayırlı olsun :D
bak 10 gun sonra yıne konu acma :D senın para bizden geç yatacak haberın olsun :D :D :D

üzüldüm adına kardesim :S

valla çok kötü oldu, doğru düzgün kazanmaya ekim ayında başlamıştım şimdi kanallarda kapanırsa onlarda çok bir şey ifade etmeyecek, pin yola çıksaydı en azından iyi olurdu. :(

gecmıs olsun ve hayırlı olsun :D
bak 10 gun sonra yıne konu acma :D senın para bizden geç yatacak haberın olsun :D :D :D

eyv kardeşim,çok ihtiyacım vardı o yüzden canım sıkıldı-ama çok şükür bu günlere :)

:) sevindim adına insanın süphede durması olması cok zor tahmın edebılıyorum :D ama paranda geç yatacak :D :D :D

---------- Mesaj saat 16:51:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:49:35 civarında gönderildi. ----------

valla çok kötü oldu, doğru düzgün kazanmaya ekim ayında başlamıştım şimdi kanallarda kapanırsa onlarda çok bir şey ifade etmeyecek, pin yola çıksaydı en azından iyi olurdu. :(

benimde 98 dolarda kalmıstı bır ay ılk basladıgım sıralarda ama otekı ay daha fazla alınca ınsan daha mutlu oluyor kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri