2013 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim de bir kanalım para kazanmaya kapanmıştı.Onun kazancı eylül ayı kesinleşmiş kazanca yansımamış.33 dolar getirisi vardı.

Dolar hesapları sonunda kesinleşti. Ama 1000$ kesinti yapmış. kapanan devre dışı kalanda yoktu üstelik :)

Arkadaşlar bu aydan kazandığımız para eşiği geçtiği zaman alacak hesabına eklenmiyor mu ? illa gelecek ayı mı bekliycez ? yani eşiği geçtiyse ne varsa toplu sekilde göndermiyor mu ?

:D yahu dolar hesapları keısnleşsinde bu topic biraz dinlensin nedir yahuu ne cektık be bu topicden :D dolardu keısnleşti kesinleşme ;) şaka tabii hayırlısı olsun gençler...

evett kesinti yuzde 20 civari 4363 dolarr kesmis google amca , helal hos olsun :)))))

eyv kardeşim,evet neyden kapanan kanal vardıysa hepsinin parasını yatırmışlar

Mesela benim bi kanal para kazanmaya kapanmış.O adsense bağlı tüm kanallar kapanmış.Ödemesini yaparlar mı kasımda? Seninkiler ne zaman kapanmıştı geçen ay içinde mi? yoksa bu ayın 0-14 tarihleri arasında mı?

Mesela benim bi kanal para kazanmaya kapanmış.O adsense bağlı tüm kanallar kapanmış.Ödemesini yaparlar mı kasımda? Seninkiler ne zaman kapanmıştı geçen ay içinde mi? yoksa bu ayın 0-14 tarihleri arasında mı?

çok geçmiş olsun,böyle birşeyde ilk defa görüyorum-bu youtube iyice saçmalamaya başladı,benim eylül sonu kapanmıştı,ama parası ödendi anlayamadım,umarım seninkileride öderler,hiç bir fikrim yok bu konuda :(

youtube bir ay düzgün ikinci ay mükemmel kesinti yapıyor.Boşa iş ortağı demiyor artık yarısı senin yarısı benim diyor 1300 kesinti mi olur Allah aşkına.

youtube bir ay düzgün ikinci ay mükemmel kesinti yapıyor.Boşa iş ortağı demiyor artık yarısı senin yarısı benim diyor 1300 kesinti mi olur Allah aşkına.

Google somurmus resmen, bayram ustu kotu olmustur. Gecmis olsn

GT-I8150 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free

eylül ayı kanal ödemeleri adsense hesabına ayın kaçında geçiyor bilgisi olan varmı.benim adsensede halen bir kıpırdama yok :(

Benden 550 lira kesmişti paranın yarısından çoğunu aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri