2013 Haziran Ayı Kazançları,Temmuz Odemeleri -TEK BAŞLIK-

Hocam para kazanmaya kapanan hic bir kanalınızın ödemesini aldınızmı
Ustad patlayan buyuk bi kanalim vardi onun odemsi gelmis o kesin.Para kazanmaya kapatilan kanalimda vardi ancak yeni kanalalrdandi getirisi var yada yok gibisinden onun icin o konuda tam bilgim yok.Birsey diyemem ama kapatilan buyuk kanalimin kazanci yansimis.Kesintiden bu cikiyor ortaya..

sizden nasıl dünya para kesiyor anlamadım geçen ayın kesinleşmesinden 0.10 cent kesmiş

Ustad patlayan buyuk bi kanalim vardi onun odemsi gelmis o kesin.Para kazanmaya kapatilan kanalimda vardi ancak yeni kanalalrdandi getirisi var yada yok gibisinden onun icin o konuda tam bilgim yok.Birsey diyemem ama kapatilan buyuk kanalimin kazanci yansimis.Kesintiden bu cikiyor ortaya..

Hocam aklıma şöyle bir şey geldi para kazanmaya kapatılan kanalların ödemesi yapılmıyordu en son. Peki kendi kanalımıza telif atarak kapattırsak acaba ödemesi yapılırmı. Bunu denesek aslında TR de kesinleşmeden uygun kanalım yok şuan deniyecem aslında ama

Benim kazancım geçen ay kesinleşti pin olmadıgı için yatmadı bu ay kazançlar kesinleşirken bu kesinleşen kazançtan tekrar kesinti yaparlarmı ?

ilk defa bu işi yaptığımdan bilmiyorum iyi kötü bi para kazandık ödemeniz askıda diye birşey gelmişbugun şimdi neler yapmam lazm resimdeki gibi yardımcı olur musunuz ?

1060984_10200151022923873_869939698_n.jpg

Aşağıdaki resim gibi devam etmi diyorum iş bankası banka kartım mevcut nasıl yol izlemeliyim daha pin felan olaylarıda varmış sanırım

1059388_10200151023043876_175357708_n.jpg

ilk defa bu işi yaptığımdan bilmiyorum iyi kötü bi para kazandık ödemeniz askıda diye birşey gelmişbugun şimdi neler yapmam lazm resimdeki gibi yardımcı olur musunuz ?

Aşağıdaki resim gibi devam etmi diyorum iş bankası banka kartım mevcut nasıl yol izlemeliyim daha pin felan olaylarıda varmış sanırım

Banka hesabını ekle hocam yapamazsan pm gönder. Yardımcı olayım

Walla helal olsun :D Ben de düşünüyordum böyle patlayan videolar olur ya içiniz içinizi yer acaba para kazanması devre dışı bırakılır mı?Hatta "keşke telif gelse de kurtulsak" dediğiniz bile olur.O yüzden dediğiniz çok mantıklı, tebrik ediyorum.
Hocam aklıma şöyle bir şey geldi para kazanmaya kapatılan kanalların ödemesi yapılmıyordu en son. Peki kendi kanalımıza telif atarak kapattırsak acaba ödemesi yapılırmı. Bunu denesek aslında TR de kesinleşmeden uygun kanalım yok şuan deniyecem aslında ama

Kapattiracagina videolari sil komple kanal bos dursun.Yada kanali sil.

Benim kazancım geçen ay kesinleşti pin olmadıgı için yatmadı bu ay kazançlar kesinleşirken bu kesinleşen kazançtan tekrar kesinti yaparlarmı ?
Kesinlesmis kazancin birdaha kesintisi olmaz.

Banka bilgilerinizi girin.Daha sonra bankaniza ufak bir meblag yatacak onu girerek adsense hesbaina onayliycaksiniz sonrada pin yola cikacak.Pin gelince o koduda adsense panelinize yazacaksiniz ve odemenizi alabileceksiniz.Bu islemler bitene kadar Askida yazar.

Kapattiracagina videolari sil komple kanal bos dursun.Yada kanali sil.

Kesinlesmis kazancin birdaha kesintisi olmaz.

Banka bilgilerinizi girin.Daha sonra bankaniza ufak bir meblag yatacak onu girerek adsense hesbaina onayliycaksiniz sonrada pin yola cikacak.Pin gelince o koduda adsense panelinize yazacaksiniz ve odemenizi alabileceksiniz.Bu islemler bitene kadar Askida yazar.

muslera hocam cok sağolun banka hesabımdaki toplam parayımı yazıcam yoksa yatan mevlayımı ?

bi sorum daha olcak örnek 150 dolar kesinleşti banka hesabıma yatırırken bir daha kesinti yaparlarmı yoksa 150 sinide yatırırlarmı ?

haziran ayı kesinleşmiş kazançları ne zaman hesaplanıyor ve yansıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Ben banka hesabımı yazmadım, yarın açtıracağım banka hesabımı. Banka hesabımı yarın yazsam problem olur mu?

Gözümüz aydın beyler "TR" Adsense hesabında, Youtube paraları kesinleşmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri