2013 Haziran Ayı Kazançları,Temmuz Odemeleri -TEK BAŞLIK-

hahaha işte bu işte buu kesinleşmiş :D:DD 70 dolardan 50 sini vermiş canını seviyim ya :D pinim yolda (H)

düşünün buna sevinebiliyorum ? komik dimi . böyle bir insanım saygılar. cok gülücük koyuyorum kusura bakmayın alıskanlık :DD Beyto hocama sevgiler saygılar tbmsiyle iyi anlaşıyo bizi de anlaştırıyo allah herkezi anlaştırsın amin iyi geceler

hahaha işte bu işte buu kesinleşmiş :D:DD 70 dolardan 50 sini vermiş canını seviyim ya :D pinim yolda (H)

düşünün buna sevinebiliyorum ? komik dimi . böyle bir insanım saygılar. cok gülücük koyuyorum kusura bakmayın alıskanlık :DD Beyto hocama sevgiler saygılar tbmsiyle iyi anlaşıyo bizi de anlaştırıyo allah herkezi anlaştırsın amin iyi geceler

Sevin sevin , olur zamanla , azmini ve ümidini kaybetme :o

вαттυѕαу;50348' Alıntı:
Sevin sevin , olur zamanla , azmini ve ümidini kaybetme :o

BATTUSAY büyük bir açık vurduk. sen iyi kazanıyon hany :D bi skype ver hele gardaş DDDDDDDD
şaka şaka korkma :D iyi kazançlar herkeze bi ara bende 300 400 kesiyolardı işte mesela yani :D

вαттυѕαу;50354' Alıntı:
257$ Kesmişler üzülsem mi bilemedim 500 TL Para az degil :p

yaw hacı bırak bu işleri kesinti ortalama %20 ...senin kazancın %20 si 257 dolarsa tamamı 1285 $ feland demekki :)

вαттυѕαу;50366' Alıntı:
Cidden skype felan kullanmıyorum ama arkadaşlar ytpara.com e-book'unda bende bazı şeyleri yazıcam , onun çıkmasını bekleyin , sorularınızı vs almak içinde konu açacagım .

şaka bi yana bende şöyle bişe var suan herşeyi tam biliyorum emin ol hani tbm miş nasıl yükselir felan tbm de iyi tıkım da normal izlenmem de normal. aslında bi yapsam yaparımda ya acayip canım sıkılıyor bu işleri yaparken öyle böyle değil botla bile 30 videodan sonra bırakıyorum :D yani şöyle düzenli 4 saatimi ayırsam milyar kazanırım abartısız

şaka bi yana bende şöyle bişe var suan herşeyi tam biliyorum emin ol hani tbm miş nasıl yükselir felan tbm de iyi tıkım da normal izlenmem de normal. aslında bi yapsam yaparımda ya acayip canım sıkılıyor bu işleri yaparken öyle böyle değil botla bile 30 videodan sonra bırakıyorum :D yani şöyle düzenli 4 saatimi ayırsam milyar kazanırım abartısız

Biliyorum seni paylaştıgın TBM resimlerine felan bakıyorum yaparsın sende o ışık var işte de , sana para lazım degil galiba :D

вαттυѕαу;50375' Alıntı:
Biliyorum seni paylaştıgın TBM resimlerine felan bakıyorum yaparsın sende o ışık var işte de , sana para lazım degil galiba :D

aslında dogru diyosun. bana para lazım değil :S harbi lan bende diyorum niye ilham gelmiyor :D :D böyle bi sıkışsam felan başlarımda yok olmuyor :D gelmiyor. bak suan ugrasabilirim gidip 1 kanal açıp video atabilirm ama onun yerine lol'e griyorum şimdi :d hadi iyi geceler :D

çok şükür diğer adsensede kesinleşti bunda %22 , diğerinde %17 kesinti var beyler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri