2013 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tl hesap kesinleşti doları bekliycez dolardanda gömü gelebilir (:Youtube çok çile çektiriyon

geliri yanlış yazmışsınız. 3den sonraki virgül degil nokta olmazı gerekirdi. :)

yüksek rakamlı haneleri görenler bilir. direk copy paste yapınız rakamlarıki yanlış anlaşılmaya sebep olmasın.

:) Hacı adnseseye günde 1 2 kere girip çıkarım hiç o noktaya virgüle dikkat etmem :D

1420 tl oldu 619 tl yarısından çoğunu kesmiş böle kesmezdi normalde bu son ay tüm kanallarım para kazanma devre dışı olunca böyle oldu herhalde

S:

Yüzde 14 kesinti. Bereket versin herkese hayırlı harcamalar.

kesinleşmiş bu ay az alıyorum, aralık da öyle olabilir pek ilgilenemiyorum :/ ama yine de kesinti az diğer aylara göre. Herkese hayırlı kazançlar.

holyy f*ck !

vfhf5.jpg

benim hesaplardan birisinde sorun yok ama digerinde kafama takılan bişey var.daha önce hiç ödeme almadıgım bi hesabım var.banka bilgilerini geçen ay girdim ama pinden dolayı alamadım parayı.2-3 gün önce pin sorununuda çözdük çok şükür.kanalda bu güne kadarki kazanç kısmında 830tl yazıyor.ama ödenebilir kazanç kısmında 700tl yazıyor.aradaki 130tl kesinti mi acaba yoksa henüz kesinleşmedimi bu hesapda anlamadım.kafam karıştı çünkü tam emin degilim ama 2-3 gün önce panele girdigimdede 700tl idi ödenebilir kazanç diye hatırlıyorum.umarım 130tlyide alırım,az para degil.hadi bakalım hayırlısı :)

Arkadaşlar ödeme yöntemi ekliyorum saatlerdir fakat kabul etmiyor. Tarayıcı da değiştim yok. Kapattım tekrar girdim yine de giremiyorum ödeme yöntemi. Kaydet diyorum fakat kaydedilmiyor belli ki. Çözüm nedir?

Arkadaşlar pin ve banka onaysız adsense hesabım kesinleşmeler başlamadan 5-6 saat önce askıya alındı ve banka bilgilerini girmemi istedi. Bilgileri girdim test ödemesi yatacak yakında.
Hesap askıdayken para kesinleşir mi ? Kesinleşse bile ben görebilir miyim ?
n3tf1.jpg

Şu an bu durumda hesap (resim alıntı ama aynen bu şekilde). Hesapta kasım ayında toplam kazanç 736,77 $ görünüyor.

Arkadaşlar pin ve banka onaysız adsense hesabım kesinleşmeler başlamadan 5-6 saat önce askıya alındı ve banka bilgilerini girmemi istedi. Bilgileri girdim test ödemesi yatacak yakında.
Hesap askıdayken para kesinleşir mi ? Kesinleşse bile ben görebilir miyim ?
n3tf1.jpg

Şu an bu durumda hesap (resim alıntı ama aynen bu şekilde). Hesapta kasım ayında toplam kazanç 736,77 $ görünüyor.

banka tanımlayıp birincil yap a tıkla düzelicek

banka tanımlayıp birincil yap a tıkla düzelicek

Test ödemesi yapılmadığı için ödemeler kısmında düzenleme vs. yapamıyorum. Önce onayla diyor.

Ödemeleriniz bekletilmektedir.
Hiçbir ödeme yapılmayacak.
Lütfen bir ödeme formunu seçin veya doğrulayın

Seç diyorum onaylama ekranı çıkıyor test ödemesini yaptığımızda sayfa aktif olacaktır diyor.

[MENTION=2666]anonyload[/MENTION] test ödemesini bekle ben yaptım

---------- Mesaj saat 02:22:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:21:38 civarında gönderildi. ----------

Bu arada adsense de Pin'in yola çıktığını nasıl anlıyoruz bilen var mı?

Kesinti Miktarım % 13.5 . Çok şükür yine kesinti oranım düşük....Allah hepimizin parasına 1000 bereket versin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri