2013 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ama geçen yıl ödemeler hangi tarihte yatıyordu 2012 kasım ödemesine bakarmısın rica etsem ayın kaçında yatmış burdan anlamış olurum erkenmi yatcak yatmıcak diye teşekkürler

Şu an endi netimi kullanmadığımdan adsense bakamıyorum. ancak kasım ödemesi ayın yine son haftasındaydı. Aralık ödemesinin tarihi ise 20 olarak görünüyordu. Adsense ödemenin işleme irdiği tarihi ödeme yapıldı diye gösteriyor. Yani 20 Aralık2012'de ödeme yapıldı diyordu. Dolayısıyla 21'inde hesaplara geçmiş.

Şu an endi netimi kullanmadığımdan adsense bakamıyorum. ancak kasım ödemesi ayın yine son haftasındaydı. Aralık ödemesinin tarihi ise 20 olarak görünüyordu. Adsense ödemenin işleme irdiği tarihi ödeme yapıldı diye gösteriyor. Yani 20 Aralık2012'de ödeme yapıldı diyordu. Dolayısıyla 21'inde hesaplara geçmiş.

eyv sağol bakalım nolcak yatcakmı erken bekliyip görcez

usta aynen bende 23 24 yatar biliyorumda noel yüzünden erken yatcakmış diyolar senin bilgin varm ıacaba

orasını bilmşyorum ama 24 ünde yatsan bile 1 hafta var daha yılbaşına bence alakası yoktur....tabi erken yatsa daha iyide zannetmiyorum yani

eyv sağol bakalım nolcak yatcakmı erken bekliyip görcez

Banka bilgilerinden baktım. Ekim ve Aralık 2012'de ödemeler gelmiş. Ekim ödemesi ayın 30'unda gelmişken aralık ayının ödemesi dediğim gibi ayın 21'inde gelmiş. Bekleyip göreceğiz, zaten bir hafta kaldı.

Banka bilgilerinden baktım. Ekim ve Aralık 2012'de ödemeler gelmiş. Ekim ödemesi ayın 30'unda gelmişken aralık ayının ödemesi dediğim gibi ayın 21'inde gelmiş. Bekleyip göreceğiz, zaten bir hafta kaldı.

aynen geçen yıl erken gelmiş yani son ay bu ay bakalım ne olcak herkes tecrübelenmiş olucak hem

yurtdisinda olupta dolar hesabi kesinlesmeyen var mi?

Ödeme sınırını geçtim 204 tl birikti ama ödeme talebinde nasıl bulunucaz çözemedim. Nasıl bir işlem yapmamız gerekiyor hesapta biriken parayı çekmek için ?

Ödeme sınırını geçtim 204 tl birikti ama ödeme talebinde nasıl bulunucaz çözemedim. Nasıl bir işlem yapmamız gerekiyor hesapta biriken parayı çekmek için ?

Kesinleşmiş kazancın 204 TL ise senin bi şey yapmana gerek yok otomatik ödeme yapılır tabi PİN ve Banka hesabı eklediysen

arkadaşlar hala dolar hesabım kesinleşmedi şaka gibi ya :/ Herkesinki kesinleştimi acaba birde benim para kazanmalar kapatılmıştı.

bugun de kesinlesmezse zor artik kesinlesmesi!!!

Benim de tl hesabım geçen ay herkesten 3-4 gün sonra yatmıştı. Herkesin yatmıştı benimki hiçbir sorun olmamasına rağmen 4 gün geç yattı tam ümidimi kesmişken. Yani umutsuz olmayın yatar inşallah iyimser düşünün.

arkadaşlar dolar hesabı kesinleşmeyen varmı merak ediyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri