120 dolar olmus 175 nası oluyor anlamadım 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende 191 dolar kazanmışın kesinleşen kazanç 131 dolar. google çalışıyoruz sanırım. Bu kadarda kesinti olmaz ki.
Bugun mail attım destek ekibine saçma alakası olmayan bir cevap yazmışlar
Hocam kapanan kanal, sonradan üçüncü taraf çıkan video sayısı vs... fazla mıydı sende ?
kapanan ciddi mi kanalım olmadı hocam. Ayrıca kapanan kanallardada ödeme alınıyor biliyorumSizlere Saçma Gelebilir Ama Kesintiler Kesinlikle Kapanan Kanalların Kazandırdıkları ....
Dostlar bu ay 50 kanalım kapandı kesinti yerine %10 luk bi artış var bende kapanan kanallar ödenmiş bide fazla fazla yatırmış google amca![]()
arkadaslar adsensede test ödemesi kutucugu aktif olmuş fakat ödemem yatmamış ne yapabilirim.
internette biraz araştırdım adsensede ismim tugrul fakat banka hesap adımda tuğrul yazdığı icin yatmayabiliyormuş bunu nasıl halledebilirim
banka adını değiştir kardşeim
hocam bankaya gidip mi halletmem gerekiyor yoksa adsense den mi
internette biraz araştırdım adsensede ismim tugrul fakat banka hesap adımda tuğrul yazdığı icin yatmayabiliyormuş bunu nasıl halledebilirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.