2014 AĞUSTOS Ayı Kazançları, EYLÜL Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim derdi adsense konusunun altına "umarım ödemeleri alırız" yazılacağını ) Hale bak :)

geçen ay partner falan derdine pek adsense ilgilenemedim boş geçtik bu ay ödeme bekliyorum artık nasipse :D

Wekyl3s.png

İnşallah geçen ay ödeme almayanlarda bu ay sorunsuz bir şekilde ödemelerini alır arkadaşlar.. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum böyle beklemek..

Geçen ay %64 kesintili aldım paramı inşallah bu ay öyle olmaz

Son 24 saat :D Kesinleşse de rahatlasak, askere gidiyorum carsi izinleri de yiyeyim youtube gelirlerini :D

kazancımın yüzde 50 sini oluşturan bir video bugün telif yemiş. bir kanaldaki tek videoydu. kesinleşir mi acaba? acayip ihtiyacım var çünkü o paraya

5 eylülde para kazanmalar gitti bakalım % kaç kesinti yicez,tabi birde işleme girme işi var umarım geçen ayki olay bizim başımıza gelmez ve başına gelenlerinde maduriyeti düzeltilir

5 eylülde para kazanmalar gitti bakalım % kaç kesinti yicez,tabi birde işleme girme işi var umarım geçen ayki olay bizim başımıza gelmez ve başına gelenlerinde maduriyeti düzeltilir

bu ay işleme girenler oldukları yerde ters takla atsın bence :D

Arkadaşlar kesintiler bu gun tamamlandı, isteyen kanallarına login olarak anylitic kısmında alacağı tutarı goruntuleyebilir...

31 kadar kazandıgın parayı alırsın oo günden sonraki para kazanması kapanan kanalların gelirleri bu ay kazancından kesinti yapılır

[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] ben nerde yanlış yapıyorum? 4 kanalnda geçen ay kazancı diyorum agustos. Hepside eskisi gibi 1 kuruş bile kesinti yok?

gecen ayın 3unde para kazanmalarım gıtmıs bı adsensede. ayın 13unde gordum ama 7bın tl gıttı. kanalları tekrar aktıflestırdım kesınlesene kadar artık uyku yok.

İlk defa ödeme alıcam. kısmet olur sorunsuz bir şekilde yatarsa formasyon ücretinin ilk taksitini ödeyip bu sene eğitime başlayacağım. forumdaki arkadaşların paylaştığı bilgiler sayesinde olacak tabiki bu. hepinize şimdiden teşekkür etmek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri