kapat konuyu abi ya hatta sil gitsinTabi biz ödeme alamadık ya Top tan düşürmeyin konuyu ödeme alamayanların canı çeker demeyin hiç.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kapat konuyu abi ya hatta sil gitsinTabi biz ödeme alamadık ya Top tan düşürmeyin konuyu ödeme alamayanların canı çeker demeyin hiç.
kardeş sende serkanın kankisi idin galiba öle anımsıom beraber cektiğiniz bir video da vardı. Yapma yaa demek kendilerini videoya çekmişler![]()
kardeşim bizim halimizden ancak biz anlarız içerde 26 27 k para var yaptıgımız planlar beklediğimiz durumlar var eğer yaparsanız raidcall falan bana da bi pm geçersen sevinirimBenimde sizler gibi 2 aydır adsensem kesinleşiyor ama işleme girmiyor.
Bununla ilgili işleme girmeyenleri bir araya toparlayıp bir raidcall toplantısı yapsak neler yapabiliriz neler denenmiş bir sözlü olarak saygılı terbiyeli bir ortamda paylaşım içinde bulunsak
bunun bizden kaynaklı oldugunu düşünmüyorum
Ama forum bu konuda bizim tek destek noktamız
Herkesin adsensedeki paralara ihtiyacı var
kapat konuyu abi ya hatta sil gitsinödeme alınca artık bir davul zurna çaldırırız
![]()
Zaten kategoriyi engelledim bu ay konuyu ben açıcam işi sağlama alıcam 2 ay dır başımıza gelmeyen kalmadı![]()
Ben de aynısını yaptım bugün içinde yatar o küçük miktar en geç yarın.
O değilde bi bitmediniz gitti, bi ara kadınlarGuldurmeli üye vardi o banlandi gitti simdi de KimLanBunlaR ayni kisimisiniz yoksa.. Hocam her konuda seni tartismalarini okumaktan rahatsız oluyorum..e ne anlatıon o zmn bu ay almıssın bıdahakı ay alabileceğini nerden bilion
yeminle ayar olmaya başladım şu öğüt verenlere
şunu yaprsan sole olur bunu yaprsan bole olur
herkes kendi işine baksın
ve kendi düşüncemide ekliyim senın yazdıklarınla hiç bi alakası yok
sen en iyisimi otur dua et yine öbür ay paran işleme girsin
ve bırak bizde kendimiz düşünelim napacağımızı
ödeme alan yokmu adsenseden 2 aydır ?
2 aydır ödeme almayan adsenseler banlandı![]()
aynen![]()
merak ettiğim şey ona bağlı kanalların para kazanması gitti mi acaba?
konu uplanmışken sorayım geçen ay hariç bu ay işleme girmeme sorunu yaşayan oldumu acaba? 2aydır işleme girmeyenler hariç diyorum
aynen![]()
merak ettiğim şey ona bağlı kanalların para kazanması gitti mi acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.