D
Dean
Guest
Yatırsında paramı gidiyim biletimi alayım ya aralık ocak battım dibe battım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işlemler ne durumda beyler
işlemler ne durumda beyler
digitalpoint'te de bugün ödemelerin başlamasını bekliyorlar fakat orda pek fazla kişi bu düşüncede değil henüz. ödemesi işleme giren henüz yok orda da.
no pip yani.![]()
Adamlar Bizim Gibi Sabırsız Değil
Çok Rahatlar![]()
Arkadaşlar Cem Yılmaz'ın er gazinosu geyiği gibi biri bir şey yazıyor 40 dk index alıyor konu, lütfen işlem olmadan yazmayalım. Ne zaman işleme girer v.s. konuları için geçen ayki ödeme konusunu okuyabilirsiniz. Lütfen sadece artık işleme girdiği zaman yazalım rica ediyorum.
Son 10 ayın 9 unda ayın 21'inin ertesi gecesi işleme girdi hocam.çoğu kişi bugün işleme girecek diye hayal kuruyor da girmeyedebilir arkadaşlar fazla umut bağlamayın.
geçen ay 22'sinde yatmış ama ondan önceki ay da 24'ünde yatmış heyecana gerek yok.
bence yarın gece girecek işleme.
çoğu kişi bugün işleme girecek diye hayal kuruyor da girmeyedebilir arkadaşlar fazla umut bağlamayın.
geçen ay 22'sinde yatmış ama ondan önceki ay da 24'ünde yatmış heyecana gerek yok.
bence yarın gece girecek işleme.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.