2014 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu forumda 6 hane ile oynayan taş çatlasa 1 ya da 2 kişi vardır gerisi full traş yapıyor hocam, kasmayın. 5 hane alanların sayısı da 1 elin parmak sayısını geçmez.

edit. şunu 2 el yapalım :d

ben normalde 1500 2500 arasında alıyorum her ay degısıyor bu ay dedıgım gıbı extrem bı durum oldu.

kazanç paylaşımı yasak kardeş senin hakkında bi şey yazmadık zaten. ben aylık 82 bin kazanıyorum çıkıp anlatıyor muyum? hayır.

yasak oldugunu bılmıyordum kusura bakma. ama ınsanı ole bı duruma getırıyorlarkı yalancı durumuna dusuruyolar soru soralım dedık ıs uzadı

Arkadaslar olayi ne kdr buyuttunuz bi soru soralim dedik telefondan yaziyoruz tl hesabi olarak 5 haneli yerine 6 haneli yazmisim duzelttim neyi uzatiyoruzsunuz ergen.diyen arkadasim 27 yasinda biriyim ben haberin olsun.ayrica dolar olarak soylememim sebebi yt analiytcs de gozuken paradir ve kesinlesmemis kazanctir kasim ayi kazanci aralik odemesi olacaktir. Bu zamana kadar 1500 tl nin altina dusmedim allaha sukur.bu.ayda bole extrem bi durum oldu bilgi almak.istedim ,, yalanci.diyen arkadasim sanada ay.sonumda bana hatirlat adsense resmimi gondereyim rahat et . Ekim ayi kesinlesem param 3900 tl kusuratida vardir isteyene adsense resmi atabilirim ,, bi soru sorduk insani detayli aciklama yapmak zorunda birakiyosunuz acayip bi durum

6000 dolar tl olarak 5 haneli olur :)

bu forumda 6 hane ile oynayan taş çatlasa 1 ya da 2 kişi vardır gerisi full traş yapıyor hocam, kasmayın. 5 hane alanların sayısı da 1 elin parmak sayısını geçmez.

edit. şunu 2 el yapalım :d

bence 6 haneli kazanan kimse yok.5 haneli ise yine az kişi var ama lafta herkes 5 haneli kazanıyor :D

bence 6 haneli kazanan kimse yok.5 haneli ise yine az kişi var ama lafta herkes 5 haneli kazanıyor :D

bildiğim bir kişi vardı 6 haneli kazanan
jacksparrow gibi bir nicki vardı
ama 6 hane kazandı da ne oldu g.tü kalktı

foruma bir konu açtı " ben bu siteyi ytpara sanıyordum ytcocuk değil. üyeliğimi silin ben gidiyorum " dedi.

sen gel herseyi bu forumdan öğren sonra da yemek yediğin kaba s.ç git.

Allah para kazanıp da kendilerini unutanlardan eylemesin..

6 hane o kadar extrem bi durum değil hocam. ben 2 ay önce attığım 2 video ile 5 haneye yakın alıyorum yakında 5 haneye de erişecektir. benim gibi 100 video atan 6 hane alabilir ki benim stilimde çalışan çok kişi gördüm. ben şehir değişimi ev dizimi derken 2,5 aydır yatışlardayım, tekrar başlıcam yakında inşallah :d yani mutlaka en az 1 kişi vardır, aramızda sessiz sedasız dolanan :)

Sonunda anlayan bırısı cıktı saolasın hocam bi soru sordum pısman ettıler kımseye bısey ıspatlama nıyetınde degılım zaten ogrenmek ıstedıgım bu para yatarmı vergıyle alakalı basıma bır ıs cıkarmı sorularıydı konu nerelere gıttı yınede ısteyen olursa bu aykı ve bırdahakı ay kı adsense resımlerımı ısteyene yollayacagım.. Daha önce bu mıktarda para alan arkadaslar varsa bu durumu daha ıyı acıklayabılırler bende ılk defa alacagım kısmet olursa .

vergi ile bi durum olmaz hocam . bu daha önceden paylaşıldı.

6 hane o kadar extrem bi durum değil hocam. ben 2 ay önce attığım 2 video ile 5 haneye yakın alıyorum yakında 5 haneye de erişecektir. benim gibi 100 video atan 6 hane alabilir ki benim stilimde çalışan çok kişi gördüm. ben şehir değişimi ev dizimi derken 2,5 aydır yatışlardayım, tekrar başlıcam yakında inşallah :d yani mutlaka en az 1 kişi vardır, aramızda sessiz sedasız dolanan :)

82 bin mi alıyosun 5 haneliye yakın mı bi karar ver :D :D Yukarda ciddi ciddi 82k alıyosun sandım artık şaşırmıyorum böyle rakamlara :D

Bu arada forumda ciddi manada 5 haneli kazanan var ama 6 haneli ne kadar vardır bilemiyorum.

82 bin mi alıyosun 5 haneliye yakın mı bi karar ver :D :D Yukarda ciddi ciddi 82k alıyosun sandım artık şaşırmıyorum böyle rakamlara :D

Bu arada forumda ciddi manada 5 haneli kazanan var ama 6 haneli ne kadar vardır bilemiyorum.

6 haneli kazanan adam burada söylemez hocam :D

5 haneyi kazanamayanları dövüyorlar artık

ben 5 haneli kazanıyorum demeye utanır oldum. 6 yapmaya çalışıyorum :)

Not: Şaka la şaka :)

kimseye hiçbir şey ispatlamayacağım ama ben 6 haneli kazananlardan sadece birtanesiyim ve bunu söylemekten hiç çekinmiyorum

ben 6 haneli kazanıyorum ne olmuşki
bu 1
para_sacan_adam.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri