bol kazançlar adsenseciler 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
bu ay üçe katladım diğer ayları bakalım ne olacak tek adsense sıkıntı çıkmaz heralde yarın tatile gidecem![]()
Evet sayın seyirciler AdsenseSpor ile YouteberSpor arasındaki müthiş mücadele hakem [MENTION=9224]mNote[/MENTION]'nin vuruşuyla başladı...Şu an sizlerinde gördüğü gibi tribünler tıklım tıklım dolu, iğne atsanız yere düşmeyecek durumda...YoutuberSpor seyircileri çok heyecanlı çünkü son iki maçta üst üste gelen adsense (İki kere işleme girmemesi vs. ) galibiyetinin rövanşını almak istiyorlar...Ligin belkide kaderinin belirleneceği bu maçta alınacak olası bir yenilginin YoutuberSpor üzerindeki etkisinin çok derin olacağını söylemek için müneccim olmaya gerek yok...Hafta içi antrenmanlarını takip eden arkadaşlarımızdan aldığımız haberlere göre YoutuberSpor takımının maça çok iyi hazırlandığını, kadrolarını yeni adsenselerle güçlendirdiklerini ve hatta sakat bazı kanallarının da yeni adsenseye taşınarak tamamen iyileştiği bilgisine ulaştık...Maça tam kadro çıkan YoutuberSporun oyuna hakim olduğunu bu maçta galibiyete yakın taraf olduğunu söylemek mümkün...
İnşallah 20 gün kadar sonrasında da ŞUUUUUUT VE GOOOOOLLLL diyebilmek umuduyla....
Bu ay ben açtım ki sıkıntı yaşamayalım 2 aydır gördünüz neler olduğunu![]()
korkudan adsense sayısını 2 katına çıkarttım.biri ödenmesse öbürü ödenecek başka yolu yok
Bende aynısını diyordum hiç birini ödemedi![]()
Benim adsenseler banlandı 7-8 tane kanalı kurtarabildim yeni adsense açıp onlara bağladım bu adsensede banlanırmıki acep![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.