2014 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben birşeyı merak ediyorum bu işleme girmeyen arkadaşların aynı adsenseye herkes doğruyu yazmak şartıyla kaçtane kanalı var.3-5 tane olanda 50-100 tane kanalı aynı adsenseye bağlı olanında adsensesı işleme girmedımı.?

tüm kanalları silip 1 kanalımın kaldığı adsense de işleme girmedi hocam :) kanal sayısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. İsim, lokasyon, kanal mimliyorlar :)

Ben birşeyı merak ediyorum bu işleme girmeyen arkadaşların aynı adsenseye herkes doğruyu yazmak şartıyla kaçtane kanalı var.3-5 tane olanda 50-100 tane kanalı aynı adsenseye bağlı olanında adsensesı işleme girmedımı.?

5 kanal bağlıydı, ikisine birer telif gelmişti. ay başındaki toplu kıyımdan sonra telif derdi olmayan 3 kanalı alıp partnere bağlamıştım.

admin, iban'a dikkat et. iban'da hem isim hem lokasyon hem de hesap bilgilerin var. ayrıca vps çalışmalarına da dikkat etmeli sen türkiye'desin ama fransa'da kanal basıyon. çelişkili bir durum.

tüm kanalları silip 1 kanalımın kaldığı adsense de işleme girmedi hocam :) kanal sayısıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum. İsim, lokasyon, kanal mimliyorlar :)

Bence onun pek etkisi yok ama manuel çalışırım Almanya lokasyon vds yüklemeler hep almanyadan adsenseyede hep almanya vds den girerim.

Hocam ne zaman girdi yeni mi ? yoksa gece girdi yeni mi görüyorsun

hocam 4 e kadar uyanıktıım girmemiş
tahminim saat 10 gibi girmiş bende 11: da felan baktım
inşalah sizinde girer
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hocam ayın 21'inde işleme girdiğini gösteriyor. Ama ben eminim bu sabah 4 te baktığımda yoktu birşey
inşallah işleme girer

Son düzenleme:

eğer bunu 9.cu ay ıçerısınde yaptıysanız yınede etkısı olur kanaatındeyım.Geçen ay yenı adsense alıp veya sıfır bır adsenseye işleme gırmeyen o kanalları adsenseye bağlayan varmı

bence beklemeliyiz ben her ay 23 ünde ödeme alıyorum ne 21 ne 22 sinde ödeme aldım zaten 24 üne kalırsa küvete soğuk su doldurur içine girerim :( inş herkezin ödemesi yapılır ama büyük ihtimal bu gece ve sabaha karşı tüm hesaplar işleme girecek

Bence erken panik yaptınız yarın akşam yada geceye kadar girmesse o zaman panik yapın.

serkan hoca doğru söylüyor bana genelde 22'sinin akşam saatlerin de işleme alınıyor ve mail geliyor. herkese toplu atılmıyor grup grup işleme giriliyor.

Bence erken panik yaptınız yarın akşam yada geceye kadar girmesse o zaman panik yapın.

Banlanan hesabım tamamen manueldi içindeki kanalların en yenisi bile 7 8 aylık oturmuş kanallardı hatta ben o adsense 5 aydır tek kanal bile eklemedim her ay iyi para alıyordum ancak durduk yere banlandı. İşleme girmeyen 2 tane adsensem var onlardada aynı şekil çalışıyordum ancak bir tanesine 2 gün önce botla yaptığım kanallardan bağladım fakat bunun sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. 4 adsense kullanıyorum hepsine aynı ipden aynı anda giriyorum sürekli aralarında 1 tanesi sağlam. Nerden nasıl bulaştı bilmiyorum bu şey. Bu arada 2 gün önce bağladığım kanalları forumdan birinden almıştım çok önceden acaba forumdan kanal alıpta hesabı işleme girmeyen yada banlanan varsa bana özelden kimden aldıklarını atabilirler mi ?

Not: Hiçbir şekilde izlenim 301+ gibi işlemlere bulaşmadım telif veya flagın yanından bile geçmedim benim için paradan önemli şeyler var.

Bu ayrıntıyı atlamamak lazım forumdan aldığın kanal mimlenmişse senin adsenselerindeki kanallara bulaşmış olabilir

Serkan abiyi dinlemeyin siz, panik yapın, umutsuzluğa kapılın; sonrasında işleme girip para gelirse mutlu olursunuz. Ama gelmezse de çok çökmezsiniz zamana yayılır çökmeniz :) İşleme girmez hayatta ödeme alamayız demiyorum ben de; ancak ödeme alma ihtimalimiz düşüyor her geçen an, son iki aydır sabit bu :) Tek tük işleme girecek hesaplar olacaktır 23üne kadar daha, ama tek tük. Umarım en çok ihtiyacı olan arkadaşlar o tek tük arkadaşlar olurlar :)

İşleme girmeme sorunu yaşayanların adsense'leri satın alma mı ?

Hiç kendi adresinize istediğiniz, temiz normal insan adsense'si işleme girmeyen var mı

Farkettiysen 3adsensede benim yani calısma tarzı aynı,aynı yerden giriliyo,aynı ıpden giriliyo,az kazanan ve cok kazanan adsense isleme girmedi orta derece kazanan isleme girdi yani paraya bakarak isleme girip girmemesini belirleme tezide cürüdü. E aynı ıpden giriyodum isleme girmese hicbiri girmezdi. Aynı pcden giriyorum isleme girmese hicbiri girmezdi. Kısacası belirli tez yok

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Ama genelde bu sekil bi tanesini birakiyolar multi hesap kullanma tek hesaptan devam et mesaji mi veriyorlar acaba

bu ay adsenseyle işim yok ama bu youtube yüzünden işinden gücünden olan ailesine vakit ayıramıyan insanlar var umarım sorunsuz alırsınız paralarınızı allah yardımcınız olsun:)

Bence de daha erken, anladığım kadarı ile %70 işleme girmemiş, bu kadar çoğunluğun işleme girmemesi normal değil.. Şöyle düşünün bir sistem var, her saatte 100 bin hesabı işleme alıyor ve devamı geliyor.. Daha önceki aylarda 22 sinde işleme girmeler başlardı 23' ü akşamına kadar işleme girmeler devam ederdi..Serkan hocamın dediği gibi yarın akşama kadar girmezse o zaman sıkıntı var demektir..

İnşallah tez zamanda herkesin adsensesi işleme girer..

4 adsensem var 4 de 4 işleme girmedi..

Hatta bir adsensem tek kanal tek adsense.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] şimdi bu saatlerde işleme girmeyen biri işleme girdi derse hepimize bir büyük umut verecek abi bekliyoruz sabırla

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] şimdi bu saatlerde işleme girmeyen biri işleme girdi derse hepimize bir büyük umut verecek abi bekliyoruz sabırla

inşallah ama benim tahminim bir kişi değil bir kaç kişi aynı anda post atacak ve işleme girdi diyecek..

Tabi bunlar bizim yazdığımız senaryolar inşallah öyle olur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri