2014 Geldi Sayfa To düstü tiklanma azaldi diyenler baksin

SİZ mi uzayda ben mi türkiyede yaşıyorum ne sorunu Ne yeni yıl yok reklam yokmuş yok yeni işlemler alıyormuş Yt wswswswswsws BIRAKIN ARTIK BOŞ İŞLERİ şurada sadece bilgi edinmek ve paylaşmak için uğraşın

AKSİNE BENDE HİÇ BİR SIKINTI YOK HERŞEY TIKIRINDA :D yeter ki boş vaktinizi burada boş konular açarak geçirmeyin ;)

---------- Mesaj saat 06:02:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:59:34 civarında gönderildi. ----------

az ticaretle uğraşan az reklamcılık wsws pazar payını bilen kişiler hangi aylarda nasıl ne kadar reklam çıkacağını az çok daha iyi bilir :D

sadece zaman ve tecrübe ister bu işler kolay gelsinn ;)

Üslubumuzu korumaya hepimiz epey bir gayret ediyoruz. sizede aynısını tavsiye ederim.

Karşılıklı atışmaya girmemek en iyisi oluyor genelde bu tarz konularda.

[MENTION=1216]fatihbaz[/MENTION]'ın dediği gibi yıllardır süre gelen bir durum bu, 5-6 ayda yinede ortalamanın altına düşecek gelirler.

1 tane türkçe kanalım yok hemen her dilde kanal ile çalışıyorum. önce şunun anlaşılması lazım bu Türkiye'ye özel bir sorun değil, genel bir sorun. Sebebide bana kalırsa yıl başlangıcı ve reklam veren büyük şirketlerin reklam bütçe ayarlaması gibi geliyor.

Türkiye ile uzaktan yakından alakası yok. Videolarımın %0.78'i Türkiyeden izleniyor ancak BGBM 18$ dan 5.5$'a düştü. Normalde 31 Aralık günü gelen gelir eşit şartlar olmasına rağmen 1/3 üne düştü. Burada ortaya atılan tezler tamamen reklam verenlerin bütçeleme çalışmaları ve anlaşmaların yavaş yavaş stabil hale geleceğini gösteriyor. Aynı temalı konu sanırım 4 günde 15-20 kez açıldı ancak gelinen bir nokta yok. Türkiye ile alakalı olmadığını da herkesin anlaması gerekiyor. Ayrıca Dünya'da tek Spam yapam memleket bizmiyiz? Yani herşeyi üstümüze almanın mantığıda yok

Ek olarak yazmak istiyorum bende , bi kaç gündür takip ediyorum video önü reklamlarda sıkıntı yok güzel güzel çıkıyor . Yok bende çıkmıyor o video önü reklamlar diyen arkadaşlar Videonun para kazanma bölümüne gelip dakika olarak ekledigi reklamları kaldırsınlar . Yani yayın içi reklamlar ne vdsde gözüküyor nede trde . Şuanlık son durum bu .

içeriğim yabancı,video içi açık olan vidlerimin kimisinde var kimisinde yok reklam..sanırım en iyisi birkaç gün daha beklemek

bugün video yükledim bu kanala tek bu kanal bağlı adsenseye ve ingilizce içerik.
yani bize özel bişey yok

Hocam o nasıl TBM yav:eek:
valla hocam ilk defa başıma geldi benim normalde tbm lerim ort 0.10 dur 0.12 falan olunca bayram ederim.
Bugün sabah 10 kadar video attım çıktım gittim evden şimdi geldim böyle olmuş niche falan değil etiketler. Acelem oldugundan uyduruktan bişeyler girdim çıktım sonra.

500+ izlenimli videolarımda video önü reklamlar cıkıyor sorunsuz bende

kimisinde sadece video önu var-kimisinde video içi var-kimisinde hiç bir şey yok adaş :confused:

Battusay 'a güvenip tüm video ortası reklamları kaldırıyorum.İnşallah yarın bozguna uğramam.Yaklaşık 10 kanalda 30'ar video var bu şekilde.
Tek tek elle girmiştim :D

Battusay 'a güvenip tüm video ortası reklamları kaldırıyorum.İnşallah yarın bozguna uğramam.Yaklaşık 10 kanalda 30'ar video var bu şekilde.

ben 1-2 gün daha bekleyeceğim ..benim daha kötü senden 55 kanal var ))

Şimdi VDS den tek tek kontrol ettim.
Hiç bir videomda video önü reklam çıkımıyor.
Kimisinde direk video açılıyor 30. Dakikada Sarı çizgi var(reklam çizgisi)
Kimisinde direk video açılıyor 60.Dakikada Sarı çizgi var.

Video ortasını kaldırdığımda ise hem sağ üste ANİMASYON reklamı geliyor hem de 7.Saniyeye METİN reklamı geliyor.

Şimdi üstteki gibi bıraksam mı yoksa video ortasını kaldırsam mı karar veremedim.

Bir adsense hesabımda tek video tek kanal var ve o tek video en çok Amerika'dan izleniyor, benim de kazancım 3 kat düştü. Türkiye ile alakası yok yani. Düzelecek inşallah zamanla.

Kısa videolarımda reklam çıkıyor ama uzun videolarımda her zamanki sekilde dakikaları girip çıkarttığım reklamları ne yapsam çıkartamıyorum artık. Kazançlarımdaki ciddi düşüşü buna bağlıyorum.

Aynı zamanda video önü reklamlar da çıkmıyor.

Bence sadece yıl sonuna kadar reklam veren firmaların anlaşmaları sona erdiği için reklam gösterimi azalmıştır. Ben bir tek bunu düşünüyorum. 1 haftaya kalmaz düzelir gibi geliyor bana..

Şimdi VDS den tek tek kontrol ettim.
Hiç bir videomda video önü reklam çıkımıyor.
Kimisinde direk video açılıyor 30. Dakikada Sarı çizgi var(reklam çizgisi)
Kimisinde direk video açılıyor 60.Dakikada Sarı çizgi var.

Video ortasını kaldırdığımda ise hem sağ üste ANİMASYON reklamı geliyor hem de 7.Saniyeye METİN reklamı geliyor.

Şimdi üstteki gibi bıraksam mı yoksa video ortasını kaldırsam mı karar veremedim.

Video içi reklamalrın düzelmesini beklerken neden 3 5 günün kazancı düşük olsun ? En azından düzeltin şimdilik reklam çıksın videonuzda . Sorun düzelince eski haline getirirsiniz , Bende elle giriyorum tek tek . İşiniz ne yapın işte :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri