yanlış anlmayın fakat işleme otomatik giriyor 20 21 arasında girmeyenlerin ki bi daha girmez bir bardak soğuk su için
Siz bunu içmeye başlayın biz geliyoruz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yanlış anlmayın fakat işleme otomatik giriyor 20 21 arasında girmeyenlerin ki bi daha girmez bir bardak soğuk su için
viskimi yudumluyorum şuan yeterli mi ?yanlış anlmayın fakat işleme otomatik giriyor 20 21 arasında girmeyenlerin ki bi daha girmez bir bardak soğuk su için
çok 23 üne sarktığı oldu işleme girmeninyanlış anlmayın fakat işleme otomatik giriyor 20 21 arasında girmeyenlerin ki bi daha girmez bir bardak soğuk su için
Az once Tapataljtan okunmus mesajlari okuyormusum geven ayin konusu hrerkes paralar yatti dio kalpten gidiodum megerse 25 kasimmis, direk eve teelfona sarildim tum adsenselere baktirdim odrme islemde degil bu gece 00.00 kadar girer en gec yarin oglen paralar hesapta olur
Bu Ay Ciddi Bir Ödeme Alalım Dedik Ondada Google Gecikeceği Tuttu. Yok Yani Merak Ediyorum İşleme Girecek mi Girmeyecek mi? O Kesinleşse En Azından Stresten Kurtulurum. Birde Ödeme İşleme Girdiğinde Parayı Göndermeme Durumları Olur mu Acaba?![]()
Daha anormal birşey yok her ay böyle oluyor.bilmeden yorum yapmayın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.