2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 kişi olduğunu hiç zannetmiyorum ama hadi seni saymayalım 3 olsun :cool:

ben 5 haneli kazanamıyorum sen beni 5 hanelilerden bile saymazsan iyi olur :D suan 6 hane diyince kimlerin kafanızdan geçirdiğinizi tahmin ediyorum ama hangisi gelip bu konuya mesaj atmıs ki bu konulardaki son 3 ayda ki mesajlarına bakın 1-2 mesajları vardır :D neyse başkasının geliri bizi ilgilendirmez :d herkese kazasız belasız bol kazançlar

bu ay inşallah 2 3 katı para kesinleşir de bende bayram yaparım her ay fazla fazla kesintiye uğruyorum enson 2.5k kesinti yaptılar bu ay da bana bi kıyak yapsınlar artık

kazancını paylaşanı çekemeyen adamın sorunları vardır bana göre. ben vakti zamanında kazanç paylaşımlarını takip edip " ulan bunlar kazanıyorsa öyle ya da böyle; ben de kazanırım! " demeseydim bu işi çoktan bırakırdım. bu sebepten ötürü evvela forum kuralları gözden geçirilmeli, ardından bu saldırgan tutum sergileyenler bi durup düşünmeli derim.

Zenginin parası züğürtün çenesini yorar demişler. iyi de etmişler :)

Aylardır ilk kez para kazanmam kapandı ama kapanmaya sebep olan kanalda video bile yok.şu an paralar Boşa akıyor 5 haneli Kazanç vardı umarım kesinti fazla olmaz.

iPad'dan gönderildi .

Aylardır ilk kez para kazanmam kapandı ama kapanmaya sebep olan kanalda video bile yok.şu an paralar Boşa akıyor 5 haneli Kazanç vardı umarım kesinti fazla olmaz.

iPad'dan gönderildi .
kasım ayında gittiyse maalesef büyük kesinti olma riski yüksek.aralıkta kapandıysa sıkıntı olmaz.en azından yaşadığım deneyim baan bunu gösterdi

iPad'dan gönderildi .

kesintiyi bırak kesinleşmiyor bile bu olayla 2 kere karşılaştım kesinleşme olmadan para kazanma kapandığında kesinleşme olmadı bende

Sabırla bekliyoruz kesinti ne kadar olucak bu ay 200 eşiğini zor geçti eşleşenler maffetti ortalığı :(

5 hane 6 hane bu nedir yaa köy mü, kasaba mı? bırakın bu muhabbeti kazanan adam tutupta burda yazmaz zaten. Boşa yer işgal etmesin kimse.

Burda kim nekadar kazanıyor diye takip etmiyor. Kesinleşen birşey varsa hesabınız da buyrun yazın lütfen. Diğer türlü konu çöp oluyor çünkü.

herkese bol kazanclar ıns bu ay herkes odemesını eksıksız alır sabırsızlanıyorum artıkk saat 19:00 olsunn

vQQ1AA.jpg

Allah kahretmesin konuyu gördükçe üzülüyorum :( kanalların neredeyse hepsi gitti ufak bir rakam gelirse gelir, teselli ikramiyesi gibi

2 gün önce 2. adsensemde kapandı artık adsenseyle işim bitti.
İnşAllah siz devam edersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri