2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük adsensem %9 kesinti diğerlerine bakmadım. Yatarsa para youtube u satın almaya gidiyorum:) Her yönden kazandırıyor. Çok şükür ya, adsense rekorumu kırdım. Teşekkürler Youtube Adsense. Son dönemlerde hep kendime diyordum 1 defa partner deneyim mi diye. Adsense gibisi yok.. Hayatımda ilk defa böyle bir konuya yazıyorum. Sebebim reklam değil sevinç paylaşımıdır. Çok az kaldı...

kaç haneye %9 kesinti hocam?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sendemi gösterilere çıktın hocam, en son adam sen olmalısın bunu yapan.

Büyük adsensem %9 kesinti diğerlerine bakmadım. Yatarsa para youtube u satın almaya gidiyorum:) Her yönden kazandırıyor. Çok şükür ya, adsense rekorumu kırdım. Teşekkürler Youtube Adsense. Son dönemlerde hep kendime diyordum 1 defa partner deneyim mi diye. Adsense gibisi yok.. Hayatımda ilk defa böyle bir konuya yazıyorum. Sebebim reklam değil sevinç paylaşımıdır. Çok az kaldı...

tahminim 7 hane :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sendemi gösterilere çıktın hocam, en son adam sen olmalısın bunu yapan.

Gösteriyi sevmem hocam ilk defadır. Bu geçen ay çok çabaladım. Normalde çok çabalamazdım. Çok ciddi miktar olunca sevincimi paylaşcak yer aradım. En fazla 50 kişi görür ama sevinç kurtlarımı dökmüş olurum diye paylaştım. 7 haneli değil arkadaşlar;) 7 hane daha hiç görmedim. 6 haneli 9-10 arkadaş gördüm. 7 hane imkansız diyebilirim arkadaşlar.

Gösteriyi sevmem hocam ilk defadır. Bu geçen ay çok çabaladım. Normalde çok çabalamazdım. Çok ciddi miktar olunca sevincimi paylaşcak yer aradım. En fazla 50 kişi görür ama sevinç kurtlarımı dökmüş olurum diye paylaştım. 7 haneli değil arkadaşlar;) 7 hane daha hiç görmedim. 6 haneli 9-10 arkadaş gördüm. 7 hane imkansız diyebilirim arkadaşlar.

Bende %14 kesinti var.

Üstad o adsensende kaç kanal var acaba?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Senin bu konuda ne işin var:) İnş alırız paketleri:)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
En güzelini, en fazlasını hak ediyorsunuz hocam, inşallah kazasız belasız alırsınız :)
Hayırlı işler, bol kazançlar :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bize x kazandırıyon sen çift xx kazan canı gönülden diyorum

inş bu da kazanç paylaşımına girmez :P

Son düzenleme:
para kazanma kapalıydı bı adsense de . hic ellemedim. merak ettim. 5bin den 2500 kesmişler yuh anasını partner de olsa kafa rahattı

para kazanma kapalıydı bı adsense de . hic ellemedim. merak ettim. 5bin den 2500 kesmişler yuh anasını partner de olsa kafa rahattı

Para kazanması kapanma durumunda kanalı herşeyiyle silerdim maximum % 30 kesinti olurdu

Son düzenleme:
Allah razı olsun arkadaşlar, büyük adsensemde 23 kanal var. Bu adsenseye sadece büyük kanalları yerleştirdim. Zaten küçük adsenselerime bile 100.000 hit yapmamış kanalı asla koymam. Kanallarım tamamen amatör çekim kanallardır. bu adsenseme bağlı hiç bir kanalımda dizi, çizgi film, film ve dizi yok. Ortalaması 10 dk civarlı amatör çekim videolardır. Ağırlıkla bu kanallar buyfullchannel.com da vazgeçilip boşa bırakılmış bana kalan kanalların sonradan hit patlaması yaşayanlardır. bazı üyem gelir kanaldan vazgeötim kanal 300.000 hit olmuş verirmisin der kimseyi kırmadım vazgeçtiği kanalı geri verdim. Ama asla telif verecek ve ilerisinde bana sıkıntı yaşatcak kategorili kanalımı güvenilir adsenselerime bağlamam. Onları önemsemediğim adsenselerime atarım. Şunu diyim 5.000 den fazla kanalım var. Elle tutulur 100 tane çıkar. Ne kdar çok kanal o kadar çok şans ve kazanç demektir. Eğer bir kişi 10 kanal spam yapıp iyi kazanıyorsa işi bilen biridir. Ben telif riski olmayacak kategorilere bodozlama dalarım. Sadece 2-3 aydır buyfullxhanneldan dolayı kanal sayım cok arttı iyi değerlendirdim.

Allah razı olsun arkadaşlar, büyük adsensemde 23 kanal var. Bu adsenseye sadece büyük kanalları yerleştirdim. Zaten küçük adsenselerime bile 100.000 hit yapmamış kanalı asla koymam. Kanallarım tamamen amatör çekim kanallardır. bu adsenseme bağlı hiç bir kanalımda dizi, çizgi film, film ve dizi yok. Ortalaması 10 dk civarlı amatör çekim videolardır. Ağırlıkla bu kanallar buyfullchannel.com da vazgeçilip boşa bırakılmış bana kalan kanalların sonradan hit patlaması yaşayanlardır. bazı üyem gelir kanaldan vazgeötim kanal 300.000 hit olmuş verirmisin der kimseyi kırmadım vazgeçtiği kanalı geri verdim. Ama asla telif verecek ve ilerisinde bana sıkıntı yaşatcak kategorili kanalımı güvenilir adsenselerime bağlamam. Onları önemsemediğim adsenselerime atarım. Şunu diyim 5.000 den fazla kanalım var. Elle tutulur 100 tane çıkar. Ne kdar çok kanal o kadar çok şans ve kazanç demektir. Eğer bir kişi 10 kanal spam yapıp iyi kazanıyorsa işi bilen biridir. Ben telif riski olmayacak kategorilere bodozlama dalarım. Sadece 2-3 aydır buyfullxhanneldan dolayı kanal sayım cok arttı iyi değerlendirdim.

işte budur. "Eğer bir kişi 10 kanal spam yapıp iyi kazanıyorsa işi bilen biridir"
çok güzel tespit.

hocam buyful channelde 300 video limiti var ve telif gelmeyeceğinden yüzde 80 emin olduğum kategoride 250 video yüklesem sıkıntı çıkartırmı. flag vs. bu tür kanallardan kaç adet yapabilrim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri