2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden herkes gibi benim de bugün yatmıyor? 1 değil 2 değil 3 değil 1 senedir hep aynı terane. Herkes yattı diyor benim ya 1 gün sonra ya 2 gün. Üstelik iş bankası. Çok moralim bozuluyor bu duruma.

Aynı yorumu adsensem kapatıldı konusuna yapabilir misiniz ?
Neden herkes gibi benim de adsensem kapanmıyor ? 1 değil 2 değil 3 değil 1 senedir hep aynı terane.Üstelik iş bankası. Çok moralim bozuluyor bu duruma.

Olmaz dimi ? Bence şükretmeyi öğrenmeliyiz, kötünün ardındaki saklı güzeliği görebilmeliyiz.Buna moralini bozup boş yere canını sıkıyorsun bu mantıkla hiçbir şeydn zevk alamazsın.

gidip paraları çektim çok şükür fire yok :) iş bankası,ziraat ve vakıf hesaplarıma ödemeler yatmış.paranın gecikmesi bankadan çok şube ile alakalı arkadaşlar.varsa sorun,şubenin tembelliginden dolayı var.yada bagzı arkadaşların söyledigi gibi 1 günde olsa parayı degerlendirelim diyorlar arkaplanda :D

Şubeyi aradım Eft sorgulamak istiyorum diyorum çaycı açtı galiba telefonu birine verdi anlamadı :)

Aynı yorumu adsensem kapatıldı konusuna yapabilir misiniz ?
Neden herkes gibi benim de adsensem kapanmıyor ? 1 değil 2 değil 3 değil 1 senedir hep aynı terane.Üstelik iş bankası. Çok moralim bozuluyor bu duruma.

Olmaz dimi ? Bence şükretmeyi öğrenmeliyiz, kötünün ardındaki saklı güzeliği görebilmeliyiz.Buna moralini bozup boş yere canını sıkıyorsun bu mantıkla hiçbir şeydn zevk alamazsın.

Neye şükredeceğiz? Başkalarının videosunu alıp paylaştığımız için, bir nevi emek hırsızlığı yaptığımız için Allah'a mı şükredeceğiz? Özgün bir çalışman mı var? Olsa adsensin neden kapansın? Adsense kurallarına uymazsan hesabın kapanır. Bunun için neden şükredeceksin? Yaşadığım sorunu 1 senedir her ay yaşıyorum ve buna insanın canı sıkılıyor.

Neye şükredeceğiz? Başkalarının videosunu alıp paylaştığımız için, bir nevi emek hırsızlığı yaptığımız için Allah'a mı şükredeceğiz? Özgün bir çalışman mı var? Olsa adsensin neden kapansın? Adsense kurallarına uymazsan hesabın kapanır. Bunun için neden şükredeceksin? Yaşadığım sorunu 1 senedir her ay yaşıyorum ve buna insanın canı sıkılıyor.

Hocam kusura bakmada ben sınırı aşamıyorum varsın 1 gün sonra gelsin daha ne istiyosun ? Hırsızlık konusunda haklı olabilirsin, bişey demiycem

Yarın hepsi tamamlanır heralde sabredicez azcık daha

---------- Spam Engelliyici 16:49 ---------- Önceki Mesaj 16:47 ----------

Şimdi google paraları bunlara gönderdiyse nerde bu paralar arafta mı kalıyor :)

Google daha göndermedi desek herkese gönderdi bir iş bankasına mı göndermedi.

Günah almak istemiyorum lakin İş bankası herhalde bir kısım kişinin parasını 1 gün bekleterek kullanıyor. Bu işin ticari yönünü az çok İktisat okumuş olan birisi olarak bu şekilde değerlendiriyorum. Ben arayıp orada ki kıza kızmak istemiyorum çünkü biliyorum onun suçu yok. Suç o birime bakan yetkili personelde.

İstisnasız hep böyle söylüyorlar. Anlaşılan şu ki İş bankası bu EFT konusunda sınıfta kalıyor. Bir sürü insanın hesabına tık yatıyor, bizim bankamıza yatmıyor arkadaş. Ya çok yoğunlar, ya da ilgilenmiyorlar. 1 senedir bir kere AAA yatmış dedirtmedi. Hep en son en son. İsyan etmemek elde değil.

Bu kadarda abartamayın yahuu. Ha 1 gün erken yatmış ha geç ne var bunda. İşleme girmezse herhalde canlı bomba olursun.

Mesele erken ya da geç yatma meselesi değil biraderim. Mesele herkese eşit şekilde davranılması. Herkesin parasını aynı günde yatıramıyorsa o işi bırakacak. Ben işimi nasıl düzgün yapıyorsam o da yapacak. Gerekirse 10 gün sonra yatsın sorun değil ama birine yatıp diğerine yatmıyorsa bu lakayitliktir. Kusura bakmayın ama ben olması gerekeni dile getirdim. Banka kendine ait olmayan parayı 1 gün bekleterek gasp edemez.

Bu kadarda abartamayın yahuu. Ha 1 gün erken yatmış ha geç ne var bunda. İşleme girmezse herhalde canlı bomba olursun.

Mesele erken ya da geç yatma meselesi değil biraderim. Mesele herkese eşit şekilde davranılması. Herkesin parasını aynı günde yatıramıyorsa o işi bırakacak. Ben işimi nasıl düzgün yapıyorsam o da yapacak. Gerekirse 10 gün sonra yatsın sorun değil ama birine yatıp diğerine yatmıyorsa bu lakayitliktir. Kusura bakmayın ama ben olması gerekeni dile getirdim. Banka kendine ait olmayan parayı 1 gün bekleterek gasp edemez.

Milyon kişinin hesabına aynı gün de aynı anda parayı yatırılmasını beklemek saçmalıktır bence.

Bu parası yatan arkadaşların Adsense'inde mavi renk oldu mü yoksa mavi renk olmadan mı yattı?

Şubeyi aradım Eft sorgulamak istiyorum diyorum çaycı açtı galiba telefonu birine verdi anlamadı :)

normal çalışanda olabilir.ben bikeresinde adsense ödemesi gelecek kartlardan birisini kardeşimde unutmuşum.ben adanadayım,o k.maraş/elbistana geldi.o parayı kredi kartının borcu için ayırmıştım,onu öde gerisi senin olsun bi ara kartı alırım dedim.gidip parayı çekmiş,kartın borcunu içerden elemana vermiş yatır diye bi türlü becerememiş.inanki bana telefon edip yatıramıyoruz bi türlü olmuyor dediklerinde ben tarif ettim nerden ne yapacagını kadına.(bankacılık okuyordum ve kısa bi süre önce stajda görmüştüm o ara aklımda kaldıgı kadar tarif ettim :) ) benim tarifimle yatırabildi parayı benim karta o kadın.üstelik 4-5 aydır çalışıyormuş o bankada.artık bunuda bilmiyorsa ne iş yaptırıyorlar orda merak ettim :p

İş Bankası Aynı Şube 1 hesaba yattı diğerine yatmadı bu normal mi ?

Aynı şube farklı hesaplar ?

Kaç milyon kişi bu işi yapıyor Türkiye'de? ayrıca İş Bankasında? Net bir rakam verebilir misin? Şubesel bazda çalışman var mı? EFT'leri aktarmak kimin görevi? Bilgisayar üzerinden yapılan basit bir işlemi, maden de kömür çıkartmakla bir tutar gibi konuşmayın. Esas saçmalık bir kişinin yapması gereken işi yarına bırakması ve ayrıca bunun savunulması.
İyi Akşamlar.

Milyon kişinin hesabına aynı gün de aynı anda parayı yatırılmasını beklemek saçmalıktır bence.

Arkadaşlar arkadaşın hesabı 30 dk önce işleme girmiş. bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri