2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ay değilde diğer aya iyi para gelecek ilk defa x.xxx haneye ulaştım inş çok az kestinti olur.

Yatsinda yarin alisverise cikayim ya:(

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar niyetim toplumsal mesaj vermek değil ancak bakıyorum da çoğu arkadaşımız hayatını adsense ye bağlamış gibi gözüküyor. Kredileri, borçları, ev taksitleri vs buradan gelecek ödeme için dakikaları bile hesap edecek vahamete gelmiş durum.
Nacizane tavsiyem hiçbir planlamanızı adsense den gelecek paraya göre yapmamanız. Ne olacağı belli olmayan durumlar büyük çöküntüler yaratır ALLAH KORUSUN.
Elinize nakit para geçsin öyle güzel güzel harcayın birikiminizi yapın daha sonra yatırımlarınızı yapın bence :)

Herkese bol kazançlar...

Arkadaşlar niyetim toplumsal mesaj vermek değil ancak bakıyorum da çoğu arkadaşımız hayatını adsense ye bağlamış gibi gözüküyor. Kredileri, borçları, ev taksitleri vs buradan gelecek ödeme için dakikaları bile hesap edecek vahamete gelmiş durum.
Nacizane tavsiyem hiçbir planlamanızı adsense den gelecek paraya göre yapmamanız. Ne olacağı belli olmayan durumlar büyük çöküntüler yaratır ALLAH KORUSUN.
Elinize nakit para geçsin öyle güzel güzel harcayın birikiminizi yapın daha sonra yatırımlarınızı yapın bence :)

Herkese bol kazançlar...

mevcut Türkiye şartlarında yapılabilecek "en mantıklı" işin bu olduğunu düşünüyorum

Ben googledan gelen parayla yaşıyorum, ailemden para almıyorum ve şuan 12 lira param kaldı. Neden paranın hemen gelmesini istemeyeyim ki?

Bendensin dostum bende cebimde 2 lira var merkeze insem eve geri dönmeye param yok 2 gündür ekmek almıyorum evdekilerle idare ediyorum öğrencilik gerçekten zor bugün yatarsa sevinirim yatmazsada perşembe gününü bekliyecem herşeyin hayırlısı herkese iyi günler.

Herkese bol kazançlar...

Kesinlikle Katılıyorum hocam, oo bu ay borçları temizlerim dersin 2 telif bütün hayallerini bırak hayatın kayar. MAntıklı olan buradaki geliri yok sayarak hayatımıza devam etmektetir diye düşünüyorum.

arkadaslar neden konuya alakasi olmayan mesajlar yaziyorsunuz ki? konu odeme konusu oldugu icin odeme yapildiginda yazmaniz gerekmiyormu? konuya her mesaj yazildiginda konuya odeme yapildi dusuncesiyle giriyorum ama birde bakiyorum alakasi olmayan mesajlar! yapmayin lutfen boyle,hic hos diyil :(

Ödemem işlemde paranın yatmasını bekliyore :)

Arkadaşlar daha önce bir konudada söylemiştim buradada bir arkadaş söylemiş ve ona katılıyorum. ADsenseden hesabınıza para yatmadan asla plan yapmayın, borca girmeyin. 2 kere çok büyük hayal kırıklıgı yasadım. Adsensenin ne yapacagı belli olmaz. Birkaç yıl önce 7800$ paramla beraber hesabım kapatıldı. Birkaç ay önce 1430 TL civarında kesinti almış ve 9 TL bakiyeyle ortada kaldığımda oldu. Özellikle evli olanlar adsenseye değil ama youtubeye çok bel baglamasın. Kişisel önerimdir.

Hepinize saygılar arkadaşlar.

kimi borcunu ödemek için bekliyor kimi alışveriş yapmak için kimi(ben oluyorum) pizza söylemek için herkesin derti başka :)

galiba adsense ödemeleri komple 24 üne çekti :D 2 ay 24 ünde yatırınca baktı 24 ü iyi gidiyor :D bundan sonra 24 ü olarak belirleyelim ödeme günlerimizi, hem umut bağlamış olmayız :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri