Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eyiwallah kardes saolasın kısmet olursa ikinci defa alacagım için borclar-alacaklar falan şaşırdım biraz.Borçlar geçen ay aldığın para alacaklar ise bu ay ki ödenecek parandır.
Şaka yaptım zaten Allah öyle bir gün göstermez inşallah kimseye.Bugün maç var hazırlıklar tamammı jakabvo![]()
hazırlıklar tamam,anlık görüntü üzerinden izlenme almaya çalışacağım,ve tabiki İDDAA oynayacağım yanında ))
%45 gitmiş cok kesmiş bence165TL'den 90TL kesinleşmesi sizce normal mi arkadaşlar?
%45 gitmiş cok kesmiş bence
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dedıgın olsaydı bende %20 kesıntı olmazda,butun kanallarım kapandı ve hepsını sıldım yalan soylemıyorsun sadece yanılıyor olabılırmısınYalan mı söylüyorum?
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adsenselerimin birine 2.5k fazla gelmiş hadi 1k içinde olan kanal almıştım, bu 1.5k nerden geldi yoksa geçen ay bazılarına güzellik yapmıştı adsense bu ayda bizemi yaptı..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.