Bugün gece kesinleşir sanırım.
kesinleşmez. yarın geceyi bekle bence
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün gece kesinleşir sanırım.
sitede youtube de hortlar kazançlar söylenirse:Kazancımızı paylaşabilmeliydik bence şimdi ne kadar kazandığınızı çekip atsanız buraya kime ne zararı olabilirki, ben dahil herkes yapmalıydı bunu, diğerlerine biraz daha heves vermezmiydi ?
arkadaşlar bende durum böyle
![]()
![]()
bilgi lütfen
arkadaşlar bende durum böyle
![]()
![]()
bilgi lütfen
hocam yenimi başladınız, ne üzerine çalışıyorsunuz ?
remix,tlf, 5-6 tane kanal idi ama bu kanalların hepsi kıyımdan dolayı kapatıldı.hıc biri ayakda durmadı15-20 kez kanal açmışımdır
Geçen ay hata yaptıklarını sanmıyorum, çok fazla kanal kapandığı için bilinçli olarak çok geldi herkese bu ayda aynısı olur diye düşünüyorum.geçen ay bırakın kesintiyi varolan kazancın üzerinde kesinleşmişti. inşallah bu ay da google bizi mutlu eder
Geçen ay hata yaptıklarını sanmıyorum, çok fazla kanal kapandığı için bilinçli olarak çok geldi herkese bu ayda aynısı olur diye düşünüyorum.
en heyecanlı güne girdik, tüm ayın proğramı bugün kesinleşecek paraya göre belli olacak![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.