2014 MAYIS Ayı Kazançları, HAZİRAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=10898]think[/MENTION] gülersin tabii nasılsa alıştın sen 4 haneli rakamlara ;-)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben işimi bırakamadığım için 5 rakamlara ulaşmam imkansız. Ama 4. 5. ayında 5 haneli rakamlara ulaşanları duyunca işi gücü bırakıp evde gün boyu video yükleyesim geliyor valla..

hocam siz siz olun işinizi bırakmayın bu youtube işini bir ek gelir olarak görün garanti değil.

Aynen youtube ek gelir için gerçekten mükemmel.Ama kendi işinizi kesinlikle bırakmayın.

Bırakacak olsa [MENTION=14024]prisonbreak[/MENTION] öğretmenliği bırakacak :D :D :D

Ben işimi bırakamadığım için 5 rakamlara ulaşmam imkansız. Ama 4. 5. ayında 5 haneli rakamlara ulaşanları duyunca işi gücü bırakıp evde gün boyu video yükleyesim geliyor valla..

en fazla 1 ayda adnseseden aldıgım 9xxx oldu dostum. bu ayda 2xxx anca olacak... Adsenseler topluluk yiyince donusu olmuyor :S

İşini bırakmadan da yapabilirsin orası ayrı ama işini asla bırakmamalısınm

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başlangıcım nisan 2013 --işimi gücümü bırakıp tamamıyla youtube işine gireli 6 ay oldu-para sorunum kalmadı çok şükür:
ama diğer problemler nüksetti-

1-aşırı kilo aldım
2-gözlerim dahada bozuldu,gözlük fayda etmiyor
3-birçok arkadaşımla irtibatı kopardım

youtuberliğin yol açtığı ilk şeyler bunlar,gerisinide yakında görürüm zaten ...

1 yılı geçti başlayalı 4 hane 5 hane belli olmuyor ama işte benim tembelligim var ayın 3 4 günü çalışıp yatışa geçersem 4 hane 7 10 gün çalışırsam 5 hane ama 20 25 gün çalışmak bir türlü nasip olmuyor,geçimim bu işle ama çok kazanmak için bile artık biryere kadar yeterikadar oldunmu adsensede bırakıyor insan hem saglık hem bünye dayanmıyor ..parada biryere kadar..paradan çok daha çönemli şeyler var yetecek kadarı kafi..hiçbirşey saglıktsn önemli degil......

forumda sanki biraz gerginlik hakim. şu konuyu uplayımda millet biraz heyecanlansın:)

kesinleşmelere tahminime göre sadece 4 saat 18 dakika kaldı:=)

Para kazanması giden kanaldan dolayı kapatılıp sonra kurtarılan kanalların ödemeleri nasıl kesinleşiyor,para komple mi gidiyor kesin ti yüksek mi oluyor yoksa normal şekilde mi kesinleşiyor.

Para kazanması giden kanaldan dolayı kapatılıp sonra kurtarılan kanalların ödemeleri nasıl kesinleşiyor,para komple mi gidiyor kesin ti yüksek mi oluyor yoksa normal şekilde mi kesinleşiyor.

hic belli olmuyor. bazıları kesintinin normal oldugunu, bazıları fazla bazıları ise az oldugunu söylemekte. en güzeli bekleyip görmek sanırım.

hic belli olmuyor. bazıları kesintinin normal oldugunu, bazıları fazla bazıları ise az oldugunu söylemekte. en güzeli bekleyip görmek sanırım.

Sağlık olsun uzun zaman sonra bu da nazar boncuğu oldu,hiç gelmesede ona göre ayarladım kendimi artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri