Nisanda 33 tl para vardı. 60 tl kesinleşmiş? Nasıl olur ki?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim %95 kesinti diyorum ? adamların %1000 yüksek gelirken neden benimki %95 kesiliyor ?Moralim çok bozuk yaa % 55 civarı kesinti . (
kardeşim %95 kesinti diyorum ? adamların %1000 yüksek gelirken neden benimki %95 kesiliyor ?
gerekirse adsenselerimi banlasınlar.bunu kesiyorlarsa mantıklı bi açıklamada yapmaları gerekiyor.%30 40 anlarımda %95 diyorum. adam 150 tlden 1150 kesinleşen diyor.adsense dalgamı geçiyor ?Git yap şikayetini sonra o %5i de kessinler.![]()
kusura bakmayın belki yeri değil ama burada bekleyenler genelde ödeme alan veya alacak arkadaslar 2.ci hesabımı enpara.com olarak yapacam ama banka tanımlama kısmında sıkıntı cekiyorm yardımcı olacak arkadas varsa t.ederim
gerekirse adsenselerimi banlasınlar.bunu kesiyorlarsa mantıklı bi açıklamada yapmaları gerekiyor.%30 40 anlarımda %95 diyorum. adam 150 tlden 1150 kesinleşen diyor.adsense dalgamı geçiyor ?
haklısınız ama 2 adsenseyede aynı muamele yapılıyor.geçen ay para kazanma kapandı %30 kesinti oldu.bu ay neden böyle saçmalık oluyor ? adamlarda 150 tlden 1150 kesinleşiyor %1000 fazlası kazancın.şimdi birisi çıkıp sıkıntı yok diyecek belki ama böyle büyük bir hatanın çilesini çekmek koyuyorYa şimdi bir şey diyemem. Belki senden kaynaklı belki Adsense den kaynaklı bu konuda kendin düşünmelisin bir yerde yanlış yaptım falan diye. Sen tutup şikayet etsen hesapların kapanacak neyin sevdası diyecekler sana.
Bence sakinleş ve iyice bir düşün hocam...
Ben de de fazla %60 larda bi adsensem deBenden başka %50-60 civarı kesintisi olanlar var mı arkadaşlar, anlam veremiyorum bu olaya..
arkadaşlar kendi adıma olan bir adsense hesabı vardı onu kapattım tekrar kendi adıma açtım acaba o hesabımdada para kazanma kapanma olayları oldu acaba o hesabımda kesinleşen olmuşmudur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.