K
Kemal3792
Guest
bu konunun başlığını çok seviyorum![]()
En sevdiğim saatler. Agzım kulaklarımda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu konunun başlığını çok seviyorum![]()
En sevdiğim saatler. Agzım kulaklarımda![]()
Yine bir kampanya yapalim o zaman.
Kazanclarin kesinlestigini ilk haber veren kisiye 1 AYLIK YOUPLOADER hediye ediyorum![]()
Yine bir kampanya yapalim o zaman.
Kazanclarin kesinlestigini ilk haber veren kisiye 1 AYLIK YOUPLOADER hediye ediyorum![]()
Helal olsunbu akşam 21:00 - 22:00 arası kesinleşicek tahmin tutarsa bende bekliyorum hocam
![]()
kanka kaç lisans ondan bahset biraz
skype'den yazsam olur mu onu da söyle bakım![]()
Buyuk yaris basladi hocam
Skype olmaz, sadece buradan ilk yazan olmasi lazimAyrica arkadaslardan ricam, hali hazirda kullanicilarimiz siralarini hic kullanmamis arkadaslara verirlerse cok sevinirim
![]()
ı love google![]()
Tek Kanal İçin Açtıgım Adsense 58 Liraydı Ödemesi Kesinleşmiş Az Önce Pin Yola Çıkıyor![]()
TL hesabı bende henüz kesinleşmedi.
Ben de beş lisans var biliyosun,arkadaşlarıma dağıtacam o lisansları![]()
ı love google![]()
Tek Kanal İçin Açtıgım Adsense 58 Liraydı Ödemesi Kesinleşmiş Az Önce Pin Yola Çıkıyor![]()
Sen yillik aldin o yuzden 5 lisans , aylik alanlara 3 lisans hakki var
---------- Mesaj saat 11:03:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:00:00 civarında gönderildi. ----------
Ekran goruntusunu buraya yuklerseniz 1 aylik YOUPLOADER hediyenizi takdim edelim hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.