2014 - Youtube vs. Spamcılar - Spamcılar Hazır mı ?:)

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
3 Gündür ne Eşleşen nede Dünya Engeli yedim.
:cool:

Bu sıkı tedbirler Spamcılara hep vardı zaten.
Spamcılar değil, DİZİCİ VE FİLMCİLER YT'den korksun.
:D

Bende kanalımda arada 2 dizi veriyordum, malum dizi içeriğini tanıtmış benide etkiledi kökünü sildim dizinin :D
Harbiden dizi ve filmcileri etkileyecek :D

hocam vallaha attığım bütün videolar videonun işlenmesi bitmeden dünya engeli ve üçüncü taraf yiyiyor bu böyle olmaz :)

Biz spamcı değil, youtubeyi ayakta tutan Türkiye ayağıyız...

Youtube ve Nankor google ... ayaklarına sıkıyorsun... Bizi isyana sokma, gelir kafana sıkar geçeriz... :D beş kuruşsuz kalırsın... Türkiye reklam verenlerın ve gelirlerin dibe vurur...

Burda en az 10 kez yazdım.
Bizi zaten etkilediği kadar Spamdan kapatma Eşleşen-Dünya Engeli zaten etkiliyor.

Bu mesajı partnerlere neden atıyor?
Biraz akıl mantık.

Partnerler bu işi artık Suistimal ediyor.
ABD'De Telif Hakları Yasaları Çok katı kurallarla korunur.
( yüklü para cezaları - hatta hapis cezaları )

Dizi-Filmciler ne yapıyordu?
En kolay eşleşeni aşma yöntemi olan Partnerlere yöneliyorlardı.

1 Ocak itibarı ile ne olacak?
Partnerde Dahil Dizi-Film-müzik-Maç Özeti atanlar anında Eşleşen-Dünya Engeli-Telifi yiyecek.
Yani Partnerde de Aynı Adsense Kanalları için geçerli Katı kurallar olacak.

Dizi-Film yayınlayan Partnerli kanallar Sabah bir bakacaklar Kanalları Spam yada Teliften kapanmış.
+ Olarak zaten Spamcılar için bu kurallar hep geçerliydi.
Bu en çok Dizicileri etkilicek.

56465789779879 yazışım bu forumda.
Her partnerden mail alan bu konuyu açıyor.
En az 5 tanede bunun kopyası konu var.

Spam yaptım dilim yandı. :D Bir daha yapmayı pek düşünmüyorum anca boş bir tane adsense üzerinden öylesine yaparım yine belki. :D

Valla kardeşim aynı şeyleri ben de düşünüyorum ben de defalarca söyledim.Bunlar hep vardı zaten.İncelenmesi gereken yine inceleniyor dünya engellemesi alması gereken yine alıyor.Ama durum partnerlerde biraz daha esnekti ve YT da bunun farkındaydı.Ve onlara böyle bir bilgilendirme maili yolladı.Soruyorum işimiz zorlaşacak diyenlere: Youtube partner olmayan youtuber'lara neden mail yollamadı...
Burda en az 10 kez yazdım.
Bizi zaten etkilediği kadar Spamdan kapatma Eşleşen-Dünya Engeli zaten etkiliyor.

Bu mesajı partnerlere neden atıyor?
Biraz akıl mantık.

Partnerler bu işi artık Suistimal ediyor.
ABD'De Telif Hakları Yasaları Çok katı kurallarla korunur.
( yüklü para cezaları - hatta hapis cezaları )

Dizi-Filmciler ne yapıyordu?
En kolay eşleşeni aşma yöntemi olan Partnerlere yöneliyorlardı.

1 Ocak itibarı ile ne olacak?
Partnerde Dahil Dizi-Film-müzik-Maç Özeti atanlar anında Eşleşen-Dünya Engeli-Telifi yiyecek.
Yani Partnerde de Aynı Adsense Kanalları için geçerli Katı kurallar olacak.

Dizi-Film yayınlayan Partnerli kanallar Sabah bir bakacaklar Kanalları Spam yada Teliften kapanmış.
+ Olarak zaten Spamcılar için bu kurallar hep geçerliydi.
Bu en çok Dizicileri etkilicek.

56465789779879 yazışım bu forumda.
Her partnerden mail alan bu konuyu açıyor.
En az 5 tanede bunun kopyası konu var.

Muslera06 sağolsun güzel bir yol gösterdi film ile ilgili. daha kazanç sağlayamadan işi bitirdiler hayırlı olsun. zaten nerde iyi bi kazanç taktiği paylaşılırsa 2-3 gün sonra sonu geliyo.

Konuyu biraz da muhabbet olsun diye açtım, profesyoneller çokda ciddiye almasın bugünlerde ihtiyacımız var biraz muhabbete. :)

Ve tabiki ayrıca benim gibi acemiler içinde açtım bu konuyu.
Yazılan bilgiler değerli, cevaplar için gerçekten teşekkürler hepinize.

Evet bendede sadece dizilere geldi, onun dışında eşleşen veya herhangi bir sıkıntı yok.Diziciler bir yolunu bulacaktır bunun :D

Biz türkler herşeyin b.k çıkardığımız için aynı videodan sırf bende kazanayım gibi bir bencillikle 100 kere aynı videoyu kopyalayıp kanallarada atayım diye düşündüğü için bunlar az bile yakında youtubede para kazanma türkiyeden devre dışı bırakılırsa şaşırmamak gerek.

Saygılar...

Biz türkler herşeyin b.k çıkardığımız için aynı videodan sırf bende kazanayım gibi bir bencillikle 100 kere aynı videoyu kopyalayıp kanallarada atayım diye düşündüğü için bunlar az bile yakında youtubede para kazanma türkiyeden devre dışı bırakılırsa şaşırmamak gerek.

Saygılar...

Aynen hocam katılıyorum.Bir video bakıyorum patlamış 40 kişi aynı video atmış hatta daha fazla 100 lerce kişi bu şekilde nereye kadar ilerleriz bilmiyorum.Bu işte ara sıra kendime geliyorum ama işte heyecan kaybediyorum değişik bir durum

Saygılar...

öyle maalesef..birçok ülkenin videolarını takip ederim,bizimkiler kadarını (1 videonun yüzlerce kopyalama olayını) görmedim,işte yakında olacak birşeyler hep beraber göreceğiz...

Bu 48 saat incelenme süresi işlemez ben size söyliyim.Şimdi ki sistemde bile normalde onaylanması gereken video inceleniyor kaldıysa onaylanmıyor kesin olarak ama para kazanma aç kapat yapınca hemen onaylanıyor aksaklıklar var.

Ama Eşleşen ve dünya engeli yağmaya başladı gerçekten.

öyle maalesef..birçok ülkenin videolarını takip ederim,bizimkiler kadarını (1 videonun yüzlerce kopyalama olayını) görmedim,işte yakında olacak birşeyler hep beraber göreceğiz...

Haklısınız arkadaşlar yapıcak birşey yok ama onların yüzünden bizde mahrum kalıcağız keşke daha fazla yayılmasa youtube ortalık programı sonunda youtube çöp olucak :D

---------- Mesaj saat 21:57:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:54 civarında gönderildi. ----------

Edit///

Bu arada yeni gördüm youtube Rewind gelmiş yeni bir özellik sanırım sol yukarda dans eden bir tilkimi ayımı ne var çözemedim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri