2015 ARALIK Ayı Kazançları, 2016 OCAK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgilendirme için yazıyorum. 2 ay önce açtığım ve şans eseri banlanmayan adsense hesabının pin ve banka doğrulamasını dün öğlen saatlerinde yaptım. Az önce kontrol ettim para yatmış İş Bankası hesabına.

Dün pin'i girdiğim adsense'nin Aralık ayı ödemesi bugün yatmış.Aylar sonra ilk defa ödeme aldık :)

Arkadaşlar 8 gün önce pini girdiğim adsense banka doğrulaması yaptığın adsense parası neden yatmadı anlamadım?

bende dün girdim herşeyi işleme girmedi heralde ödeme günü yatacak hepsi banlanmasa bari

spama düsmüs adsenseden ödeme alan var mı ödeme günü banlamadan kurtulmanın yolu var mı :confused:

Arkadaşlar spama düşen adsenseyi şubat başında sildim. Adsense pinli ve banka onaylıydı, silerken 90 gün içinde içindeki paranız yatacak dedi,Ocak kazancı bu ay yatar mı daha önce deneyen oldu mu ?

Pazar işleme girer, gecesine banlanır, pazartesi kalan tek tük kişinin ödemesi yapılabilir.

Sessize alalım konuyu artık, ödemeler veya banlar başlayınca yardırırız zaten :)

dün pini girdim ocak ayınınkini işleme girmiş bu akdar zamandan sonra ilginç oldu :D
edit: beyler yanlış konuya yazmışım özür gece gece pardon
tekrar edit dogru konuymuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri