2015 EYLÜL Ayı Kazançları, EKİM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az kaldı biraz daha dayanırsa adsense iyi para alacam :D

resmen türklere özel bir soykırım yapıyorlar. bu soykırımı hak ettik mi ? sonuna kadar hak ettik ama yapıyon insan gibi yap hacı :D resmen hayvan gibi yapıyon.

100 yıl sonra bu yazımı okuyacak nesle sesleniyorum. siz bu satırları okurken ben toprağın altın da olacağım. muhtemelen terminatör filmini güzel bir kült film bir klasik bir nostalji film olarak seyretmiş olacaksınız. işte o film de dünyayı yok eden "skynet" isimli yazılımın gerçek yaşamda karşılığı "google" olacaktır tabi hala sizi yok etmediyse :D:D

Arkadaşlar gereksiz yere konuya yazmayın kesinleşmeler oldu zannediyoruz :D gidin başka yerde muhabbetinizi edin diyenleri özledim

Son düzenleme:
Arkadaşlar gereksiz yere konuya yazmayın kesinleşmeler oldu zannediyoruz

Arkadaşlar gereksiz yere konuya yazmayın kesinleşmeler oldu zannediyoruz :D gidin başka yerde muhabbetinizi edin diyenleri özledim

hadi diyim ben :D :D : D

arkadaşşlar kesinleşme var zannediyorum heycanla bakıyorum . muhabbetinizi başka konuda yapın . modlar nerde yahu ? her ay aynı muhabbet kahvemi bu konu

oldumu :D :D : D bu kıyagımıda unutmayın :D

tamanes

arkadaslar su anda ben agustos kazancını bıle alamadım pın gırdım ama hala adsense ısleme gırmedı para kazanmalar acık hıc bır maıl yok allah yardımcımız olsunn

Eylül başında açtığım 3 adsenseyi ödeme gününden 1 hafta önce kimlik ile onaylayacağım bakalım banlanmadan sorunsuz ödeme alabilecekmiyiz :)

Eylül başında açtığım 3 adsenseyi ödeme gününden 1 hafta önce kimlik ile onaylayacağım bakalım banlanmadan sorunsuz ödeme alabilecekmiyiz :)

Aralık yada Ocakta onaylayacaksınız sanırım....

(Pin gelmeden Kimlikle onaylamak için 3. pinide istemek gerek ki siz adsenseyi eylül başında açtığınızı belirtiyorsunuz. 11 ekimde kesinleşecek. 12 ekimde sizin pin yola çıkacak..)

Adsense onaylandığı gibi 1. pini istedim 2. pini ondan 21 gün sonra istedim 1 hafta içinde 3. pin isteme hakkım açılacak ondan sonra kimlik ile onaylayacağım.

Adsense onaylandığı gibi 1. pini istedim 2. pini ondan 21 gün sonra istedim 1 hafta içinde 3. pin isteme hakkım açılacak ondan sonra kimlik ile onaylayacağım.

Yanlışın olmasın?

Eylül başında açtığın adsensenin pini bu ayın 11 inde çıkacak olmasın?

"Hava olmasın?"

Yanlışın olmasın?

Eylül başında açtığın adsensenin pini bu ayın 11 inde çıkacak olmasın?

"Hava olmasın?"

Adsensede açık vardı adsense onaylandığı gibi pin isteyebiliyorduk sağolsun bazıları şikayet etti o açık kapandı. Ancak 3 adsensemi o yöntemle istedim 1 hafta içinde 3. pinlerini isteyeceğim.

adsense onaylandığı gibi 1. pini istemek tarayıcı yavaşlatarak 20 tl olmadan istemek geçmişte kaldı. eylülde açılan adsenseyi 20 tl kesinleşme dahi olmadan 3. pinin istenmesi garip.

Bir yanlışlığınız var hocam gözden kaçan bir şey.

adsense onaylandığı gibi 1. pini istemek tarayıcı yavaşlatarak 20 tl olmadan istemek geçmişte kaldı. eylülde açılan adsenseyi 20 tl kesinleşme dahi olmadan 3. pinin istenmesi garip.

Bir yanlışlığınız var hocam gözden kaçan bir şey.

İşte o açıkla istedim bende eylül başında hala çalışıyordu eylülün ilk haftasından sonra yöntem iptal oldu.

Ne pin muhabbetiymiş ya, gidin başka konuda konuşun şunları.

Gereksiz yere konuyu güncelliyorsunuz..

Ben tek adsense çalısıyorum. En son ödememi haziran ayında almıştım. Sonrasında bazı sebeplerden dolayı fazla uğrasamadım youtube işiyle. Az önce baktığımda adsense yüklediğim kanallarda 3 ay boyunca izlenmeler olmuş ve cuzip miktarlarla eşiği bu ay geçmiş görünüyor.
Bakalım ödeme alabilecek miyim

Ne zaman kesinleşir bir fikri olan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri