2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun yok suan ödeme gonderlimis cok iyi :D

---------- Spam Engelliyici 22:52 ---------- Önceki Mesaj 22:46 ----------

2 ay odemesi işleme girdi tesekürler addense

Ödeme google tarafından yapılmış yarın bankacı onaylayıp hesaba atacak bizde çekip yiyecez :D Kahretsin çok güzel bir geceydi

yeter bu kadar şamata hadi herkes erken yatsın sabah erken kalkıp para yemeye gidicez :)

Dimi [MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] :)

Evet arkadaşlar işleme girdi. Umarım işleme girmeyenlerinde girmiştir.

6ycoqd.jpg

Çok şükür işleme girmiş eve gidinceye kadar bi dünya insan aradı müjdeyi vermek için anca bakabildik :)) çok mutluyum ama google ın bu yamuğunu unutmam ben yinede

ef2c455073b45000083a3253adbafb0b.gif

Son olarak sadaka verin mazluma zordaya yardım edin, çocukları sevindirin arkadaşlar inancınız olmasa bile mutlu eder sizi birine yardımcı olmak :)

“Kim malının zekâtını sevab umarak verirse, ona sevap verilir Kim de zekâtını vermezse biz zekâtı ve malın yarısını (cezâlı olarak, zorla) alırız Bu, Rabbimizin kesin kararlarından biridir Al-i Muhammed’e ondan bir hak yoktur” Hadis-i Şerif

o kadar soyledim acele ediyorsunuz stres yapmayın diye

gecen ay odeme alamadıgım 3 adsense islemde yarında hesaba yattıgını yazarız insallah

Allaha binlerce şükürlerolsun Cemaat olarak Şükür namazı kılmak lazımmm Ohbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Borç gırtlaağa kadar dayanmıştııııııııııııııııııııııı
Google Amca sağ gösterdin sol vurdun olsun geneeeeeeeeeeeeee umarım herkes tüm ödemelerini alırrrrrrrrrrrrrrrr

Pompei halkı olmaya doğru gidiyoruz. :D tövbe ya rabbi.

the-golden-calf-1.jpg

Geçen ay ödeme almayan adsense 2 aylık toplam olarak işleme girdi, herkese hayırlı olsun...

İşleme girmiş Şükür Hayırlısı ilede hesaplara aldık mı tamamdır.

arkadaslar sabah sevgiliden (bankadan) mesaj gelicek,ve suratımızda ufak bı tebessumle gulumsecazz

deti_01.jpg

Beyler gecen ay yatmadi 22sinin gecesinde 2 ay toplam yatti. Şuam şok oldum inanamiyorum. Tum umisimi kesmistim. Ozur diliyorum herkesten. Kral google :)))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri