2015 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben adsense çalışmıyorum ama kesinleşmesini heyecanla bekliyorum. Adsense kesinleşir kesinleşmez Quiz kesinleşiyor çünkü :D

İlk başladığımda 2 ay sadece izlemiştim. Şimdi konuyu ben açıyorum :D

Neyi izledin. Nasıl kazandıklarını mı? :) Ama çok izlemişsin belli gece gündüz izlemişsin.

Son düzenleme:
İlk başladığımda 2 ay sadece izlemiştim. Şimdi konuyu ben açıyorum :D

ufak bir düzeltme yapayım. Konuyu sadece ''ben ve benim gibi yetki sahibi arkadaşlar açabiliyor'' dersek daha doğru olacak :D

Konu Açma yetkisini eskiden her üye kullanabiliyor du, ozaman sizi göremiyorduk [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam biraz adil olalım bu konularda lütfen :p

ufak bir düzeltme yapayım. Konuyu sadece ''ben ve benim gibi yetki sahibi arkadaşlar açabiliyor'' dersek daha doğru olacak :D

Konu Açma yetkisini eskiden her üye kullanabiliyor du, ozaman sizi göremiyorduk [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam biraz adil olalım bu konularda lütfen :p

bizde açamıyoruz :D sadece [MENTION=9224]mNote[/MENTION] da :D

Herkes kendi çöplüğünde ötüyor işte :D

mNoteda bi zamanlar normal üyeydi kendisi forumu satın aldı sanırım

Arkadaslar pin kodum şimdi geldı :D

Şimdi ben bu aksam bu kodu gırdıgımde bu ay ödeme alabılırmyım? :)

Adsense de bırıkıken 3 - 5 bişiler var da :D alırsak iyi olur :D

Kıdemlı kademelı abıler?

Arkadaslar pin kodum şimdi geldı :D

Şimdi ben bu aksam bu kodu gırdıgımde bu ay ödeme alabılırmyım? :)

Adsense de bırıkıken 3 - 5 bişiler var da :D alırsak iyi olur :D

Kıdemlı kademelı abıler?

şubat kazancın 200tl yi geçtiyse 1 hafta içinde alabilirsin
şubat ayı kazancın geçmemiş, mart ayı kazancın geçmişse ayın 22-23ü gibi ödenir

Şu konuyu ödemeler yatmadan neden dürtersiniz anlamıyorum:) siz çalışmanıza bakın guugıl amca yapar ödemenizi:) Herkese hayırlı, bol kazançlar..

tahmini 3 haneli birikti insallah bu ay ilk pinimi isteyecegim dk başı kontrol ediyorum herkeze simdiden hayırlı olsun aksama dogru 6-7 gibi kesinlesirmis :)

Kesinleşmeler başladı mı ?

şuanda 2 adsensede de kesinleşen bişey yok..
inşallah sorunsuzca, birinde ilk ödemeyi alacağım, diğerinde de ilk 4haneli ödememi alacağım.. içim kıpır kıpır heyecan içinde bekliyorum :)

umarım herkesinde sorunsuzca ve en az kesinti ile kesinleşir, emekler boşa gitmez

Benim 2 adsense banlandı bu ay 3. adsense ve 4. adsense ne olacak bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri