boş ver fazla kafanı takma ne alırsan kar göziyle bak taş attın da kolunmu yoruldu şaka şaka
geçersiz tık olarak saymışdır diğer arkadaşların msj larına bakarsan kapanma veya telif almayan adsenselerde de baya bir kesinti olmuş
Tek meşguliyetim bu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
boş ver fazla kafanı takma ne alırsan kar göziyle bak taş attın da kolunmu yoruldu şaka şaka
geçersiz tık olarak saymışdır diğer arkadaşların msj larına bakarsan kapanma veya telif almayan adsenselerde de baya bir kesinti olmuş
Yetinmeyi bilmiyoruz aslında YTden önce kesintide giden paralarımız bile çoğumuz için iyi miktardı şimdi beğenmiyoruz boşa demiyolar insanoğlunun gözü doymuyor diye1. Adsense %16
2. Adsense %12
3. Adsense %14 Geçen İşleme girmeyen adsense.
Kesinti yaşamış ama değerler büyük olunca koyuyor adam %12 de 1xxx olması gerçekten koyuyor, bakalım ban yaşayacakmıyız işleme yine girmeyecek mi. Biri vardı forumda, söz vermiştim işleme girince % kaçını verecektim yapacaktım kimdi o , görürse etiketlesin beni.
%18 kesinti. daha yüksek bekliyordum, bu kazancı sağlayan kanalların hepsi şu an kapalı![]()
Kazancımda hiç kesinti olmamış üstüne 4xx fazladan verdi ne iş ? iki aydır torpil yapıyor google bana ister istemez huylanıyorum arkadaşfikri olan varmı ?
![]()
hocam adsense 11`inde kesinleşmiyor mu ?
Şimdi bugün kesinleşti birdahaki ayın kazancı bugünden başlayıp 11`inde kesinleşmiyor mu işte biz 11`den 11`ri arası para alıyoruz.
Yetinmeyi bilmiyoruz aslında YTden önce kesintide giden paralarımız bile çoğumuz için iyi miktardı şimdi beğenmiyoruz boşa demiyolar insanoğlunun gözü doymuyor diyene gelse kârdır modunda takılıyorum şahsen ben
![]()
Bazı kanalları ilk başta adsense'e bağlamayıp belli bi kazanç elde ettikten sonra bağladıysan o kazançlarda eklenmiştir bence.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.