2015 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otomatik gelen cevabı yanıtladım, herhangi bir geri dönüş yapmadılar.

Ben de şu linke girip baktım da

https://support.google.com/adsense/answer/4731479?hl=tr&ref_topic=1727182

EFt ödemem kapalı bir banka hesabına gönderildi ne yapmalıyım? sorusuna verilen cevap

Ödeme şekliniz EFT ise ve ödemeniz kısa bir süre önce kapatılmış bir banka hesabına yapıldıysa, ödeme birkaç gün içinde otomatik olarak iade edilecektir ve kazançlarınız hesabınıza dönecektir. Hesabınızda doğrulanmış yeni bir banka hesabınız varsa, bu durumda iade edilen ödemeniz birkaç gün içinde yeniden yapılacaktır. Bu sürecin tamamı yaklaşık bir hafta sürebilir.

Acaba şimdi Banka hesabını kaldırıp başka banka hesabı eklesem mi? Yoksa beklemeye devam mı edeyim :) ?

Siz ne yaptınız arkadaşlar cevap alabilidniz mi? Herhangi bir gelişme var? Ne önerirsiniz?

Son durum nedir arkadaşlar ödemesi gelen var mı

Bende hiçbir gelişme yok mail attim. Formu doldurdum ama halen tık yok.

Ne zaman , Ne yapıcaz ...

Bekle bekle nereye kadar ...

Bir sonuc alan yokmu arkadaslar?

Ne salak bir bankaymış şu Akbank ya !!!

odemeler kismina boyle bisey gelmis bi fikri olan varmi? odenmemis kazanc -0.05 gozukuyor.
|30.Nis.2015 Geçersiz Trafik - YouTube 0,05 (0,05)|

Yeni bir banka hesabı (Garanti) ekledim, test ödemesi gerçekleşince eski hesabı (Akbank) sileceğim. Malum yeni ay ödemeleri yaklaşıyor :) umarım onları sorunsuz tahsil ederiz.

ben de eklemedim henüz, ödeme de hala yatmadı daha.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın

Sayın AdSense Yayıncısı,
Kısa bir süre önce çevrimiçi destek ekibimizle iletişime geçtiniz. Aldığınız destek hizmetiyle ilgili düşüncelerinizi öğrenmek bizi memnun edecektir.
Ankete katılın Katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz. Görüşleriniz, hizmetlerimizi geliştirmemiz için paha biçilmezdir.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi

Bi böyle bir mail geldi tekrar yazdım bu maili yanıtladım

yine otomatik bu cevap geldi.

Sayın Kullanıcımız,
İletiniz için teşekkür ederiz. Maalesef, [email protected], yalnızca bildirim amaçlı bir e-posta adresidir ve gelen e-postaları kabul etmemektedir. AdSense Müşteri Desteği, e-postanızı alamayacak veya yanıtlayamayacaktır.
AdSense hesabınızla ilgili sorularınız varsa, yardım merkezimizi ziyaret edebilir ve doğru iletişim formunu kullanarak bize tekrar e-posta gönderebilirsiniz.
Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
Karşılaştıkları sorunları kendi başlarına gidermelerini sağlayacak çözümler için tüm yayıncılarımızın Yardım Merkezimizi ve Forumumuzu ziyaret etmelerini öneririz.

Beni yönlendirdiği formlardanda gönderim yapılamıyor heo soru cevao şeklinde yönlendiriyor daha sonra beklemede kalın diyor Yardım Merkezi yada Adsense forumuna yönlendiriyor. Ayın 20sinden önce yeni banka hesabı girebiliriz. ama girmek mantıklı mı değil mi bilemedim..

Günaydın,
Bugün ödeme almamış hesabıma ödeme aldım, inşallah ödeme alamayanlarda sorunsuz bi şekilde alır.

Odeme alan arkadaslar nasil bir yol izlediniz ? Banka hesabi vs degistirdiniz mi ?

akbank ödeme alan var mı ? arkadaşlar. bende yeni banka eklemeyi düşünüyorum..

Parası yatan arkadaşlara hayırlı olsun.Biz beklemedeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri