Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4 haneden kesinleşen 2 hane, kesinti %95 ... Bu adsensede kanalların para kazanma özelliği 5-6 gün önce gitmişti ve 2 gün önce tekrar toparlamıştım. Haziran ayında para kazanma gidiyor mayıs ayını komple etkiliyor yeni bir tecrübe daha edindik pahalıya mal olsada. Hepinize bol kazançlar.
Para kazanma 2 sefer yaşadım şimdiye kadar
para kazanma giden kanalları komple sildim Maximum %27 kesinti ile almıştım
https://www.google.com/adsense/app#...co=o&drh=false&ct=td&oet=&ert=&se=&uim=d&tz=aArkadaşlar çok özür dileyerek bir soru sormak istiyorum,
adsense kısmına browser dan giremedim tabletten yazıyorum o yüzden bu konuya girip yazabildim.
6 ay önce tüm adsense hesaplarım banlanmıştı. Adsense çalışmıcam diye büyük konuştum ki hala çalışmıyorum. Ama bir tane adsense hesabı buldum, hangi kanal bağlı falan göremiyorum ki zaten o kanal yada kanalları bulmam imkansız. Şimdi adsense hesabına girince de arayüz vs değişmiş.
Bana günlük kazançları gösteren linki gönderebilir misiniz size zahmet. 100 tane varyasyon denedim, şu TBM ve o günkü kazancı gösteren modüle erişemedim
Tekrar konuya gereksiz post kasttığım için özürlerimi diliyorum
arkadaşlar bende toplam kazanç 2 haneli geçerli bakiye 3 haneli bi yerde yanlış mı yapıyorum ? ilk kazancım bu arada![]()
Merhaba ADSENSE![]()
sen bu hallere düşecek biri miydin abiUlan quiz koca jakabvo bile buralarda
![]()
Merhaba ADSENSE![]()
Benim sormak istediğim bisey var arkadaşlar
Simdi bu adsenseden ilk ödememi alacağım, ama hesap ismiyle banka hesap ismi farklı kuveytturk de hesap soy isimler aynı sadece isimler farklı bi sıkıntı olur mu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.