2015 MAYIS Ayı Kazançları, HAZIRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adsenseler işleme girmemiş hahahahaha :D hiç umrumda mı bakın nasılda kahkaha atıyorum. Allah spamın tepesinden baksın sinir hastası etti beni sonunda bıraktık dedik son darbeyi yine vurdu canı sağolsun hissetmedim

Hakkını yemeyelim son 3-4 ayda çok bozdu kendini öncesinde hatta sonrasında bile çok seviştik ama ayrılık mecburi geldi delicesine seviyordum oysa :)

Not: Hepimizin adsenseleri işleme girer inşallah geçen ay örneğini yaşadık bu seferde sıkıntı çıkmadan girmesi dileğiyle.

geçen ay öldük bittik dedik bende adsenseyi dağıttım kanallara olmadı kredi taksitlerimi ödemek için elimde ki sağlam yöntemi satmaya kalktım sağolsun modlar izin vermedi git birinden borç al kapat dedi. bi baktık ayın başın da ödeme yaptı. şuan herkesin söylediği boş rahat olun adsense saçma sapan işler yapıyor yarın ödemezse bile bir hafta sonra öder iki hafta sonra öder bekleyelim.

Arkadaşlar gece saat 5 gibi işleme girdi saat 9 da hesaptaydı yani. Ödenmeyenler ödendi maili gelenler eminim yarın hesabınızda olur sabah 9 da.

geçen ay 25inde pazartesi günü saat 09:43 te ziraatten almıştık ödemeyi valla 2 dakika içinde yatmazsa panik hali başlar bizde

Bu hesaplara geçen arkadaşlar yenimi geçti hesaplara ? işleme girdi yazısı varmı şu an bunuda bir belirteseler iyi olur

saat 9.59da kuveyt hesabima ödeme alindi ziraat hesabimi kontrol edecegim gözümüz aydin

bugün işleme girip yatan da var mı arkadaşlar belirtirseniz güzel olur

---------- Spam Engelliyici 10:12 ---------- Önceki Mesaj 10:09 ----------

saat 9.59da kuveyt hesabima ödeme alindi ziraat hesabimi kontrol edecegim gözümüz aydin

hocam işleme ne zaman girdi

Bugün işleme girme yok beyler dün işleme girip yatmayanlar yatıyor

Arkadaslar il disinda oldugumdan goremiyorum ama saat 5 e kadar gelmedi zirate baktim gelmemis zirat beklemedeyim

Dün işleme giren hesaplara sabah ödeme gönderilmiş girmeyenlrde bir gelîşme yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri