Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yabancı forumlara baktım oralardada sorun yaşayanlar var. Birde Tanıdık buldum [MENTION=7818]beyto33[/MENTION]
![]()

Iyi günler , işleme girip girmediğini nasıl anlıyoduk ? Oruçluyum da çok kafam karıştı.![]()
Bende öyle bişi yazmıyor ama ;
01 May 2015 31 May 2015 yazan kısımın sağ tarafında ödenen/ödenecek miktarlar yazıyo 3 sütun. en soldaki geçen ay aldığımız ortadaki ve en sağdaki alacak olduğumuz miktar yazıyo. Onun haricinde yukarıda herhangi birşey vs. yazmıyor.. Şimdi benim ödemem işleme alınmadı mı oluyor?
Hmm , doğrudur fakat 2 yıldır adsense üzerinden ödeme alıyorum. Ilk kez haftaiçine denk gelen bir ödemede bu şekilde bir sıkıntı yaşıyorum. Umarım herhangi bir sıkıntı olmaz.![]()
Nedenini buldum sanırım. Işleme gireceği sırada ödeme gelen kanallarda topluluk/telif hakları var ise ödeme işlemi bekletiliyor ki az önce tüm kanallarımı kontrol ettim 1 kanalımda 1 video'da telif hakkı varmış ve kanalı açtığımda birkaç soruyu doldurdum ve gönderdim kanalıma bağlandım ve telif hakkı yiyen videomu sildim. Sanırım bu yüzden ödemem bekletiliyor şimdi süreç nasıl ilerler acaba ?
alakası yok onunla . benimde her ay ödeme zamanında bir sürü telifli kanallrım olur. eşleşenli kanalım olur toplulugu zaten silerim ..Nedenini buldum sanırım. Işleme gireceği sırada ödeme gelen kanallarda topluluk/telif hakları var ise ödeme işlemi bekletiliyor ki az önce tüm kanallarımı kontrol ettim 1 kanalımda 1 video'da telif hakkı varmış ve kanalı açtığımda birkaç soruyu doldurdum ve gönderdim kanalıma bağlandım ve telif hakkı yiyen videomu sildim. Sanırım bu yüzden ödemem bekletiliyor şimdi süreç nasıl ilerler acaba ?
Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.
anasayfa sürekli bu hatayı veriyor
benim oyle telifli bi kanalim vardi, 3 ay girmedim telif ihtarlarini kabul etmemek icin hepsinde de normal sekilde odememi almistim.Nedenini buldum sanırım. Işleme gireceği sırada ödeme gelen kanallarda topluluk/telif hakları var ise ödeme işlemi bekletiliyor ki az önce tüm kanallarımı kontrol ettim 1 kanalımda 1 video'da telif hakkı varmış ve kanalı açtığımda birkaç soruyu doldurdum ve gönderdim kanalıma bağlandım ve telif hakkı yiyen videomu sildim. Sanırım bu yüzden ödemem bekletiliyor şimdi süreç nasıl ilerler acaba ?
Yanlış konuya yazdınız sanırsam hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.