2015 MAYIS Ayı Kazançları, HAZIRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@mNote @beyto

8GDC1TP.png

Iyi günler , işleme girip girmediğini nasıl anlıyoduk ? Oruçluyum da çok kafam karıştı. :)

Bende öyle bişi yazmıyor ama ;

01 May 2015 31 May 2015 yazan kısımın sağ tarafında ödenen/ödenecek miktarlar yazıyo 3 sütun. en soldaki geçen ay aldığımız ortadaki ve en sağdaki alacak olduğumuz miktar yazıyo. Onun haricinde yukarıda herhangi birşey vs. yazmıyor.. Şimdi benim ödemem işleme alınmadı mı oluyor?

Bende öyle bişi yazmıyor ama ;

01 May 2015 31 May 2015 yazan kısımın sağ tarafında ödenen/ödenecek miktarlar yazıyo 3 sütun. en soldaki geçen ay aldığımız ortadaki ve en sağdaki alacak olduğumuz miktar yazıyo. Onun haricinde yukarıda herhangi birşey vs. yazmıyor.. Şimdi benim ödemem işleme alınmadı mı oluyor?

bugün yarın işleme girip ödenecektir.

Hmm , doğrudur fakat 2 yıldır adsense üzerinden ödeme alıyorum. Ilk kez haftaiçine denk gelen bir ödemede bu şekilde bir sıkıntı yaşıyorum. Umarım herhangi bir sıkıntı olmaz. :confused:

Hmm , doğrudur fakat 2 yıldır adsense üzerinden ödeme alıyorum. Ilk kez haftaiçine denk gelen bir ödemede bu şekilde bir sıkıntı yaşıyorum. Umarım herhangi bir sıkıntı olmaz. :confused:

Belki de isleme gec girdigi aylarda haftasonuna denk gelmesi tesaduftur hocam, belki de hafta sonuyla bi ilgisi yoktur :/ umut fakirin ekmegidir :o

Nedenini buldum sanırım. Işleme gireceği sırada ödeme gelen kanallarda topluluk/telif hakları var ise ödeme işlemi bekletiliyor ki az önce tüm kanallarımı kontrol ettim 1 kanalımda 1 video'da telif hakkı varmış ve kanalı açtığımda birkaç soruyu doldurdum ve gönderdim kanalıma bağlandım ve telif hakkı yiyen videomu sildim. Sanırım bu yüzden ödemem bekletiliyor şimdi süreç nasıl ilerler acaba ?

Nedenini buldum sanırım. Işleme gireceği sırada ödeme gelen kanallarda topluluk/telif hakları var ise ödeme işlemi bekletiliyor ki az önce tüm kanallarımı kontrol ettim 1 kanalımda 1 video'da telif hakkı varmış ve kanalı açtığımda birkaç soruyu doldurdum ve gönderdim kanalıma bağlandım ve telif hakkı yiyen videomu sildim. Sanırım bu yüzden ödemem bekletiliyor şimdi süreç nasıl ilerler acaba ?

yeni birşey değilse benim bu zamana kadar hep telifli kanallarım vardı adsenselerde hala da var bilmiyorum ama inş birşeyler değişmemiş

Telifli/Topluluklu videolarınız var ise ve haberiniz yoksa haliyle kabul edemiyorsunuz bilmediğinizden veya görmediğinizden.. Ardından bu şekilde telif hakkı sizden onay beklerken ahanda bakıyorsunuz ödemeniz gelmiş. Ödeme yapılamıyor , alla alla neden acaba bunu araştırıyorlar bakıyolar sebep bu. Hmm bu telifli videolar yayınlıyo vs diyipde adsense hesabı kapatılma gibi bir durum var mı acaba ? Hiç bu şekilde bir sorun ile karşılaşan oldu mu ? Ya da telif geldi haberiniz olmadı ama ödeme bekliyorsunuz , bu şekilde ödeme alan oldu mu ?

alakası yok onunla . benimde her ay ödeme zamanında bir sürü telifli kanallrım olur. eşleşenli kanalım olur toplulugu zaten silerim ..
onunla ilgili birşey oldugunu düşünmüyorum ben
peki onları silince hemen işleme girdimi

fsever kardeşim telif hakkı geliyor ya hani kabul etmemiz gerekiyor çeşitli sorular sorup gönderiyoruz. Ben ondan bahsediyorum hani onu kabul edip göndermezsek ve o arada ödeme zamanı gelirse acaba ödemelerde aksama olup araştırma yapıyorlar mı ?

---------- Spam Engelliyici 15:49 ---------- Önceki Mesaj 15:48 ----------

Ben topluluklu kanallardan veya telifli kanallardan bahsetmiyorum beyler. Hani telif geldi haberiniz olmadı veya kanala girip silmeyi veya kabul etmeyi unuttunuz. O arada da ödeme günü geldi fakat ödeme işleme girmiyor alla alla neden girmiyor sanırım o telif gelen kanalınıza girip kabul etmediğinizden dolayı olabilir mi ? Çünkü kanalda işlem yapmanız gerekiyor ?

benim oyle telifli bi kanalim vardi, 3 ay girmedim telif ihtarlarini kabul etmemek icin hepsinde de normal sekilde odememi almistim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri