2015 NİSAN Ayı Kazançları, MAYIS Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdilik 3ün 2sine baktım fakat işlemde değil

Arkadaşlar sakin olalım işleme girmeye başladı yavaş yavaş, inşAllah yarın öğleden sonra ödemelerimiz hesapta :)

Bende de hareket yok daha.
Acaba Site adsenseleri daha erken mi giriyor?
R10 genelde site üzerine çalışanlar.

Edit : sabah bakarız artık. yatalım.
:D

benim site değil 2 tane var biri girmiş biri girmemiş bilginize

neye göre işleme giriyor bu yahu bir türlü anlamış değilim, 3 yıllık site adsense i benim de işlemde değil...

neye göre işleme giriyor bu yahu bir türlü anlamış değilim, 3 yıllık site adsense i benim de işlemde değil...
Ustad niye acele ediyonki daha isleme giren adsense yok.1 kisi girdi dedigine bakma sen.Yarin sabah aksama hepsi girer isleme,sonrada yattimi yatacakmi bu bankaya geldi buna geldimi yazar durur millet.Acele yok ,stres sinir takinti yapmayin islemede girer yatarda.

Bir hesabım 03.58 de işleme girmiş diğer hesabı buayın 10 13 arası onaylatmıştım ondan ses yok

Aynen üstad haklı. Benimde 6 aydır sorunsuz olarak işlemede girmiyor hesabada yatmıyor. Telaşa gerek yok. Bu ayda bir değişiklik olacağını sanmıyorum :)

anasayfada current balance altında kazanc gorunuyor fakat otomatık odemeye gecmemıs hala böyle olmuyordu önceden şimdi işleme girdimi girmedimi

Amerikanın Bir Kısmı, Malezya, Hırvatistan, Avustralya, Polonya Bu Ülkelerde işleme Girmiş. Haaa Bu Arada Topkapı Semtide Daha İşleme Girmemiş... :)

mPk0oV.png

Son düzenleme:
Benimde işleme girdi yazısı yoktu ama gece 4de mail gelmiş size bir ödeme yolladık diye ödemeler başladı sanırım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri