2015 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir tespit yapalım;
halen birden fazla adsense çalışan var mı? varsa ödeme alabiliyorlar mı halen?
hocam şuan için 4 adsense var 3 pinli 1 pinsiz.pinlilerden farklı farklı ödemelerini kanal kapanması dahil aldım ödemesini nazar değmesin.bu ayki pin gelirse yine çift ödeme olacak ama nasip tabiki

bir tespit yapalım;
halen birden fazla adsense çalışan var mı? varsa ödeme alabiliyorlar mı halen?

daha hiç partner kanalım olmadı
annemin kardeşimin benim üstüme birerden fazla hesabımız var
gecen yıl bu zamanlar bi kaç hesapta para kazanmalar gitmiş ve o ayki bakiyeyi alamamıstık ama para kazanmayı acıp devam etmiştim
6 7 ay sonra önceki yatırmadıgı paraları fazlası ile ekstradan yansıttı ödemeye
adsense candır gerisi heyecandır

bu arada bu ay son 3 yılın en düşük kazancı yatacak bana :( konuya ragbet o yüzden az olabilir

bu ay eşiği geçemeyen çok insan olacaktır. en vasat başlıklardan biri olacak gibi. gerçekten ocak kabustu

Benim için geçen en güzel aydı ilk defa 200 TL'yi geçtim 1 ayda herkes bende dahil sorunsuz ödememizi alırız inş .

sayfa to'lar neden bu kadar düşük anlayamıyorum. ocak ayın da hadi yeni reklam anlaşmaları, tatil vs dedik. bu ay ne oluyor arkadaş. okyanus ötesin de bir şeyler dönüyor.

İnşallah herkesin az kesintiyle veya hiç kesinti olmadan ödemeleri ödenir.Bol kazançlar iyi çalışmalar dilerim.

Şubat Ayı Ocak'tan daha beter.
Bunu yazacağım aklımın ucuna bile gelmezdi.
:D

Şubatta 2 gün eksiğimiz var zaten.
Biraz to-tbm toparlar 12'den sonra diye tahmin ediyorum.
Malum 14 Şubat geliyor.

Allah nasip ederse bende ilk ödememi hayırlısı ile alacağım.

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:13 ----------

pin cuma günü onaylandı içerdede kesinleşen para var bu para ne zaman yatar arkadaşlar ?
1 hafta içerisinde yatar

Toplam kazanç şu anda 200 liranın biraz üstünde, kesinti olursa 200 altına düşse bile ödeme alabiliyormuyuz ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cok sukur adsenseden ilk 4 haneli kazancimi alicam.Tabi bir sikimti olmazsa,ins herkes sorunsuz alir

topluluklardan yüzünden 0ı gördük umarım ocak kesintisi az olurda moralim yerine gelir

Toplam kazanç şu anda 200 liranın biraz üstünde, kesinti olursa 200 altına düşse bile ödeme alabiliyormuyuz ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

kesınlesen kazancana gore oluyor tahmınımce

---------- Spam Engelliyici 00:29 ---------- Önceki Mesaj 00:29 ----------

ocaktan berı pın beklıyoruz buarada 2.pini istedık

büyük ihtimal sabaha herkesin kazancı kesinleşmiş olur, inşallah fazla kesinti olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri