2015 ŞUBAT Ayı Kazançları, MART Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
200 tl fazla kesinlesmiş teşekkürler youtube :) alıp götürdüğün çok olduğu için fazladan gelenlere pek şaşırmadım umrumda değilsin :)

para kazanma gitmesi yüzünden %95 kesintide ben yaşadım kanallarda gitti.. indim 0 a

Öncelikle herkesin hayırlı bir şekilde ödemesini alması dileğiyle.. Arkadaşlar size bir sorum olacak. Bu ay ilk ödememi alacağım inşallah o yüzden banka bilgilerimi yarın girsem ayın 23-24 gibi mi ödeme alacağım ben de? Bir de benim adsense deki profil kısmında yazan Ad Soyad kısmındaki Ad Soyad farklı olsa ve banka hesabı başka olsa bir şey olur mu? Umarım anlatabilmişimdir :) teşekkürler..

Öncelikle herkesin hayırlı bir şekilde ödemesini alması dileğiyle.. Arkadaşlar size bir sorum olacak. Bu ay ilk ödememi alacağım inşallah o yüzden banka bilgilerimi yarın girsem ayın 23-24 gibi mi ödeme alacağım ben de? Bir de benim adsense deki profil kısmında yazan Ad Soyad kısmındaki Ad Soyad farklı olsa ve banka hesabı başka olsa bir şey olur mu? Umarım anlatabilmişimdir :) teşekkürler..

Büyük Bir Aksilik Olmadığı Dönemlerde Ayın 22. Gününde Ödemeler Bankalarda Oluyor ama Bu Ödeme Dönemi Hafta Sonuna Denk Geldiği için 22'si Gecesi İşleme Girer 23 veya 24'de Banka Hesaplarında Olur. Adsense Hususunda ise Önceleri Bu Sorun Oluyordu ama Son Zamanlarda Sorun Olmadığını ve Bu Şekilde Ödeme Alan Bir Arkadaş Tanıyorum...

Büyük Bir Aksilik Olmadığı Dönemlerde Ayın 22. Gününde Ödemeler Bankalarda Oluyor ama Bu Ödeme Dönemi Hafta Sonuna Denk Geldiği için 22'si Gecesi İşleme Girer 23 veya 24'de Banka Hesaplarında Olur. Adsense Hususunda ise Önceleri Bu Sorun Oluyordu ama Son Zamanlarda Sorun Olmadığını ve Bu Şekilde Ödeme Alan Bir Arkadaş Tanıyorum...
Anladım. O zaman bu konu hakkında tam bilgisi olan arkadaşların da cevaplarını rica edeceğim. Ayrıca sizin cevabınız için de teşekkür ederim, umarım ödemeler konusunda bir aksilik olmaz.

ödeme döneminden önce girdiğinde,on beşinde falan, içinde kesinleşen eşiği geçtiysen birgün sonra bile yatabiliyor... bu ayınki de ödeme döneminde yatıyor diye tahmin ediyorum. diğer konuda bir şey diyemiyorum.

hesap numaranı girdikten sonra hesabına bi miktar ücret yatıracaklar. bu kaç gün sürer bilmiyorum muhtemelen haftaya salı ya da çarşamba o ücret hesabına yatar. o ücret ile hesap numaranı onaylayacaksın. ondan sonra ödemeni yapacaklar. ben 2 kez pini girdikten 4-5 gün sonra yatırdılar. sen pini ne zaman girdin? eskiden mi girmiştin yeni mi girdin? pin onayı olsa 1 haftada yatırırlardı da hesap onayında durum ne bilmiyorum.

adsense'teki ismini düzenleyip banka hesabındakiyle aynı yap. ikisi birebir eşleşmeli diye biliyorum.

Yeni bir adsense açmıştım geçen ay şimdi hesap no eklicem bu 4. hesap olacak tüm hesapların benim adıma olması sorun yaratır mı? Bilen tecrübe edenler cevap verirse sevinirim.

Yeni bir adsense açmıştım geçen ay şimdi hesap no eklicem bu 4. hesap olacak tüm hesapların benim adıma olması sorun yaratır mı? Bilen tecrübe edenler cevap verirse sevinirim.

İsim sorun olmuyor ama adres ve iban no aynı ise sorun olur ayrıca hepsine farklı iban mı girdiniz ve doğrulama işlemini nasıl yaptınız pin için ?

İsim sorun olmuyor ama adres ve iban no aynı ise sorun olur ayrıca hepsine farklı iban mı girdiniz ve doğrulama işlemini nasıl yaptınız pin için ?

Hesapların hepsi benim adıma bankalar farklı dolayısıyla ibanlar da farklı adreslerin her biri arasında 10 km vardır rahat :) Tc no göremiyorlarsa sıkıntı olmaz heralde.

Beyler 14 martta kimlik ile onaylattım ancak banka hesabıma hala para yatmadı ne yapmam gerekiyor sizce?

Hocam kimlikle onaylatınca en geç 6 gün sonra ödemeler kısmında otomatik ödeme yazıyormuş ondan 1 2 gün sonrada hesaba yatıyormuş öyle demişti bir arkadaş

Hocam kimlikle onaylatınca en geç 6 gün sonra ödemeler kısmında otomatik ödeme yazıyormuş ondan 1 2 gün sonrada hesaba yatıyormuş öyle demişti bir arkadaş

Hocam yok öyle bir şey neyle onaylatırsan onaylat ödeme zamanından önce geçmez eline. İstisnai bir durum olmuştur belki. Sen 3 gün daha bekle herkesle birlikte alırsın ödemeni.

Hocam yok öyle bir şey neyle onaylatırsan onaylat ödeme zamanından önce geçmez eline. İstisnai bir durum olmuştur belki. Sen 3 gün daha bekle herkesle birlikte alırsın ödemeni.

Bilmeden sallamazsanız sevinirim.eşik grçildiyse ve sonradan pin girildiyse ay başındada alınır ortasında da.arkadaşınki ayın ortasını geçtiği için sarkacak sadece.yoksa bu ay 4ünde ödeme aldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri